​Admiral Markets antrus metus iš eilės laimi FxCuffs konkurse

Balandis 15, 2016 16:47

Gerb, Prekiautojau,

Pirmą kartą istorijoje tas pats brokeris du metus iš eilės laimi Forex FxCuffs konkursą.

"Admiral Markets yra vienintelis brokeris pasiekęs šį rekordą," sako FxCuffs vyriausiasis redaktorius, organizacijos Comparic.pl partneris Marcin Wenus. "Manau, kad šis apdovanojimas yra labai vertingas, nes atspindi tiek klientų tiek industrijos nuomonę".

Kasmetinis FxCuffs konkursas laikomas pirmuoju nepriklausomu FX rinkos apdovanojimu orientuotu į paslaugų kokybę. Šiais metais Admiral Markets apdovanojimą pelnė už:

• aukštos kokybės klientų aptarnavimą

• lankstumą ir konkurencingumą

• aktyvią veiklą prekiautojų švietimo srityje.

Admiral Markets Lenkijos filialo direktorius Andrzej Tomczyk džiaugiasi rezultatais. "Džiaugiuosi, kad mūsų pastangos nuolat gerinti mūsų paslaugas yra įvertinamos ir kad mes esame rekordininkai - laimintis šį apdovanojimą du kartus iš eilės."

Ponas Tomczyk pridūrė, kad aukštos kokybės paslaugų teikimas reiškia suteikti klientams viską, kas gali būti naudingiausia "apsiprendžiant ir priimant pagrįstus ir gerai apgalvotus prekybos sprendimus."

"Platus investicinių instrumentų sąrašas, naujausios prekybos technologijos, patikrinti rizikos valdymo metodai, investavimo psichologijos patarimai, seminarai, webinarai ir t.t. – šis apdovanojimas visa tai ir apima" sakė gerb. Tomczyk.

FxCuffs įkurėjas ir pirmininkas Janusz Ekiert taip pat pažymėjo, kad šiemet konkurencija buvo "ypatinga" ir pritraukė dvigubai daugia balsavusių nei praėjusiais metais.

Pagarbiai

Admiral Markets.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.