Admiral Markets apdovanotas kaip „2019 metų sąžiningiausias CFD brokeris“

Gegužė 03, 2019 13:58

TAIP, mes tai ir vėl pasiekėme! Vokietijos žurnalas „Focus Money" Admiral Markets UK Ltd pavadino sąžiningiausiu 2019 metų CFD brokeriu!

Admiral Markets taip pat pasiekė aukščiausią reitingą pinigų vertės subkategorijoje ir buvo įtraukta tarp geriausių Vokietijos brokerių saugumo, paslaugų ir palaikymo, produktų pasiūlos bei technologijų subkategorijose.

Apie apdovanojimus

Kad nustatytų geriausių Vokietijos CFD brokerių reitingą, analizės ir konsultavimo įmonė „ServiceValue", „Focus Money" vardu, apklausė maždaug 1100 dvidešimties bankų ir brokerių klientų apie saugumą, pinigų vertę, paslaugas, produktus ir technologijas.

Buvo nagrinėjami maždaug 20 paslaugų bei veiklos kriterijų, įskaitant kaštus ir mokesčius, klientų lėšų saugumą, interaktyvias mokymo galimybes, pasiūlos pasirinkimą, prekybos platformos stabilumą, naujoviškas prekybos galimybes ir palaikymą. Gauti balai buvo suskirstyti į produktų ir paslaugų pasiūlos, pinigų vertės, saugumo, paslaugų ir palaikymo bei technologijų subkategorijas.

Bendras „Sąžiningiausio CFD brokerio" reitingas susidėjo iš šių penkių kategorijų balų.

Gauti atsakymai parodė, kad CFD prekiautojai yra patenkinti savo brokeriais, 38 % respondentų pritarė, kad jie yra gerose rankose, o 48 % – labai tam pritarė.

Prekiaukite su 2019 metų sąžiningiausiu CFD brokeriu

Ar esate pasiruošę prekiauti su 2019 metų sąžiningiausiu CFD brokeriu? Tarkite TAIP mūsų siūlomoms geriausiomis sąlygomis:

  • Įprastas EUR/USD spredas – 0.6 punkto, o DAX30 – 0.8 punkto
  • Daugiau kaip 8000 prekybos instrumentų, kuriais galite prekiauti visame pasaulyje populiariausiose MetaTrader 4 ir 5 prekybos platformose
  • Svertas iki 1:500, taikomas profesionaliems klientams, ir 1:30 mažmeninės prekybos klientams

Tiesiog atidarykite realią sąskaitą ir pradėkite prekiauti šiandien!


Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.