Admiral Markets AS generalinis direktorius ir finansų vadovas laimėjo apdovanojimą Metų netikėtumas

Balandis 13, 2018 19:47

Gerb. prekiautojai,

Su džiaugsmu pranešame, kad Sergei Bogatenkov, Admiral Markets AS generalinis direktorius ir finansų vadovas, laimėjo apdovanojimą Metų netikėtumas, kurį skyrė Estijos verslo laikraštis „Äripäev" ir Didžiojo ketverto (BIG4) audito įmonės.

Anksčiau šiais metais Sergei Bogatenkov buvo nominuotas kaip Geriausias finansų vadovas, nes jam vadovaujant Admiral Markets AS nuosekliai išplėtė savo veiklą visame pasaulyje ir išaugo į pasaulinio lygio kompaniją. Viena ypač dėmesio verta iniciatyva, už kurios įgyvendinimą jis buvo tiesiogiai atsakingas, yra ta, jog buvo viešai išplatintos Admiral Markets AS obligacijos ir kurios įtrauktos į Talino vertybinių popierių biržos „Nasdaq" sąrašą.

Iš pradžių buvo atrinkti 15 finansų vadovų, kurie pretendavo gauti apdovanojimą. „Äripäev" finansų vadovas ir vertinimo komisijos narys Toomas Truuverk pabrėžė jų išskirtinį darbą, kuris yra tikras pavyzdys visiems, taip pat puikius vadovavimo ir organizacinius gebėjimus.

Šiandien buvo paskelbtas konkurso laimėtojas – ponia Aastrit Viisma-Kass iš „Magnetic MRO", o Sergei gavo apdovanojimą Metų netikėtumas.

„Be galo puiku, kad Didysis ketvertas ir „Äripäev" kasmet rengia šį konkursą. Sveikinimai Aastrit, kuri laimėjo pagrindinį apdovanojimą, – ji to nusipelnė! Gavęs apdovanojimą Metų netikėtumas labai nustebau! Jaučiuosi tikrai pagerbtas ir laimingas. Mūsų šaunios, kompetentingos ir atsidavusios komandos dėka Admiral Markets neabejotinai išaugo ir ketina tai daryti toliau! Vieni galime padaryti labai nedaug, o kartu – netgi labai daug. Dėkoju visiems!" – kalbėjo Sergei Bogatenkov.

Daugiau informacijos apie konkursą ir laimėtojus rasite oficialiame pranešime (šiuo metu tik estų kalba).

Linkėjimai,

Admiral Markets AS

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.