Admiral Markets AS išleidžia 5 mln. Eurų obligacijų emisiją

Gruodis 07, 2017 10:03


Gerbiami Prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad mes organizuojame viešą neužtikrinamų subordinuotų obligacijų platinimą. 50,000 vienetų obligacijų bus išplatinta po 100 eurų už obligaciją. Metinė palūkanų norma bus 8%.

Pasirašymo laikotarpis tęsis nuo 2017 m. Gruodžio 8 iki 19 d. Šis siūlymas yra skirtas instituciniams ir mažmeniniams investuotojams Baltijos šalyse. Obligacijų išpirkimo terminas yra 2027 m. Gruodžio 28 d., minimali pasirašomų obligacijų vienam investuotojui suma yra 1 obligacija.

"Admiral Markets siekia veržlaus augimo ir verslo apimčių didinimo. Ši obligacijų emisija užtikrins ilgalaikį Admiral Markets AS veiklos tvarumą, plečiant bendrovės kapitalo bazę. Kaip finansinių technologijų kompanijai, vienas iš mūsų tikslų yra ir toliau teikti naujausias prekybos platformas mūsų klientams ir išlikti technologiškai pažangia internetinės prekybos kompanija", - sakė Admiral Markets AS generalinis direktorius Sergei Bogatenkov.

Norint pateikti pirkimo pasiūlymą Estijoje, investuotojas turi turėti vertybinių popierių sąskaitą, atidarytą Estijos centriniame vertybinių popierių depozitoriume per daugumą komercinių bankų, kurie centriniame depozitoriume veikia kaip saugotojai. Norint pateikti pirkimo pasiūlymą Latvijoje ir Lietuvoje, investuotojas turi pateikti pirkimo pasiūlymą per atitinkamus rinkos dalyvius.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie šią obligacijų emisiją, apsilankykite tinklalapyje: admiral.ee.

Pagarbiai

Admiral Markets AS

Įspėjimas

Atkreipkite dėmesį, kad šis pranešimas neturėtų būti laikomas investiciniu patarimu, konsultacija dėl investavimo ar kitos papildomos paslaugos. Prieš priimant sprendimą dėl investavimo, Admiral Markets AS rekomenduoja pasikonsultuoti su specialistais.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.