Admiral Markets atnaujina Admiral.Classic ir kitų pasenusių sąskaitų tipų prekybos sąlygas

Spalis 03, 2017 11:20

Brangūs prekiautojai,

Šios naujienos skirtos visiem klientams, turintiems „senesnes" sąskaitas AM-Live prekybos serveryje ir pristato nemažai pakeitimų, kurių tikslas atnaujinti pasenusių sąskaitų tipų prekybos sąlygas, kad pagerintume paslaugų kokybę ir geriau laikytumėmės dabartinių direktyvos norminių ir būsimų MiFID II reikalavimų.

DĖMESIO! Klientams, turintiems Trade.MT4 (ex-Pro) sąskaitas AM-Live serveryje: Jūsų sąskaitoms taip pat bus pritaikyti keli techniniai pakeitimai, prašome perskaityti 2 dalį, kad nepraleistumėte svarbios informacijos, susijusios su Jūsų sąskaita.

Nuo pirmadienio prekybos sesijos, prasidedančios 2017 m. spalio 2 d., mūsų pavyzdinės Trade.MT4 sąskaitos prekybos sąlygos bus pritaikytos visom AM-Live serverio prekybos sąskaitoms. Daugiau informacijos apie šiuos pakeitimus pateikta žemiau.

1. Admiral.Classic sąskaitos pakeitimai

1.1. Daugiau prekybos instrumentų

Pridėsime daugiau rinkų. Vietoj dabartinių 20 instrumentų, Jums bus suteiktas visas Trade.MT4 instrumentų sąrašas su visomis palaikomomis FX poromis, indeksų CFD, žaliavomis, akcijomis, obligacijomis ir kriptovaliutomis!

Daugiau informacijos apie kiekvieną iš šių instrumentų rasite mūsų puslapio Sandorio ypatybės skiltyje.

1.2. Naujas maržos modelis

Maržos sąlygas pakeisime į Trade.MT4 sąskaitos lankstų svertą, pagal kurį suteiktas svertas nebepriklausys nuo sąskaitos balanso ir jį nustatys tik Nominali pozicijos vertė Sąskaitos valiuta.

Kokia tokių naujų maržos sąlygų nauda?

  • Daugiau pasitikėjimo savimi prekiaujant, nes maržos dabartinių pozicijų vertė staiga nebepadidės Jūsų balansui pasiekus kitą reikalavimų lygį. Pagal naujas sąlygas galėsite visiškai valdyti savo sverto dydį taip pat kaip savo pozicijų dydį.
  • Daugiau Jūsų lėšų skiriama pačiai prekybai be galimo rizikos padidėjimo, kai Jums priskiriamas mažesnis svertas sąskaitos balansui padidėjus. Pagal naujas sąlygas rizika visada didės kartu su Jūsų lėšomis ir atvirkščiai.
  • Daugiau laisvės prekiaujant dėl visiškai nepriklausomos skirtingų instrumentų tipų maržos, o tai suteikia Jums daugiau lankstumo suderinti įvairias prekybos strategijas toje pačioje sąskaitoje.
  • Sustiprinta sąskaitos apsauga nuo neigiamo balanso dėl 1:50 sverto, kuris bus pritaikytas pozicijoms, atidarytoms prieš baigiantis penktadienio sesijai ir prieš prekiaujant švenčių metu, siekiant sumažinti galimą kainų spragų poveikį.
  • Tradicinis, tiesioginis maržos apskaičiavimas (prašome susipažinti su mūsų maržos apskaičiavimo pavyzdžiais).

1.3. Instant Execution pakeisime į Market Execution

Pasenęs įsakymų vykdymo tipas, paveldėtas iš senesnės MetaQuotes programinės įrangos versijos – Instant Execution – pašalinamas visam laikui. Vietoje to visais instrumentais (įskaitant ir dabartinius) galėsite prekiauti Market Execution (STP) režimu.

Kokia Market Execution ir tiesioginio įsakymų vykdymo (STP) nauda?

  • Jokio pakartotinio kotiravimo – Jūsų užklausos visada bus vykdomos rinkos kaina be pakartotinio kotiravimo net greitai besikeičiančiose rinkose.
  • Pagal Market Execution sąlygas galėsite naudotis mūsų Kintamumo apsaugos nustatymais, kad padėtumėme Jums valdyti priimtiną galimą praslydimą, apsisaugoti nuo kainos spragų (gap) ir kitų įprastų problemų susijusių su dideliu rinkos kintamumu.
  • Skaidri vykdymo kokybė – galite bendrai įvertinti mūsų pagrindinių instrumentų vykdymo statistiką įsakymų vykdymo kokybės puslapyje arba tiksliai apskaičiuoti su praslydimais susijusias išlaidas savarankiškai naudodami mūsų Kintamumo apsaugos paslaugų funkciją, kuri įrašo praslydimo reikšmę įsakymo komentaro laukelyje.
  • Greitesnis įsakymų patvirtinimas – Jūsų užklausas apdirbs mūsų STP vykdymo sistema, kuri veikia ypač greitai.
  • Geriausias vykdymas – mūsų sistemos etiketas – t.y. Jūsų įsakymai visada atliekami geriausia kaina viską tinkamai reguliuojant pagal MiFID reikalavimus, kuriuos patvirtino daug „Big 4" auditorių atliktų techninių auditų.

Mes investavome daug išteklių kurdami savo STP sistemą ir techninę infrastruktūrą pastaraisiais keliais metais ir esame įsitikinę, kad vykdymo kokybė, kurią pagerinome papildomais sprendimais, tokiais kaip Kintamumo apsauga – pagrįstas kompromisas tarp Instant Execution modelio prioriteto „tikslumas pirmiau vykdymo" (pakartotinio kotiravimo kaina) ir Market execution modelio prioriteto „vykdymas pirmiau tikslumo" (nuokrypio kaina, kurį bandome sumažinti imdamiesi visų ankščiau išvardintų priemonių).

Prašome atkreipti dėmesį, kad pakeitimai taip pat paveiks atviras pozicijas ir atidėtus įsakymus, todėl nuo pirmadienio prekybos sesijos, 2017 m. spalio 2 d., jiems bus pritaikytas Market Execution režimas.

1.4. Panaikinsime atidėtų įsakymų minimalius atstumus

Limit/Stop lygiai, kurie apriboja atidėtų įsakymų nustatymą arčiau nei tam tikras punktų skaičius iki rinkos kainos bus visiškai panaikinti, todėl Jūsų neberibos priimant sprendimą, kur fiksuoti pelną, nuostolį ar nustatyti kitus atidėtus įsakymus atsižvelgiant į dabartinę kainą.

1.5. Padidinsime kainos tikslumą

Instrumentams pritaikysime „5 skaitmenų" kainą, t.y. pakeisime mažiausią tikų dydį iš 0.0001 į 0.00001 EURUSD instrumentui, iš 0.01 į 0.001 USDJPY instrumentui it t.t. Šis pakeitimas sumažins minimalią spredo vertę.

1.6. Panaikinsime maksimalaus spredo apribojimus

Tokie apribojimai paprasčiausiai neveikia pagal Market Execution sąlygas, nes visos užklausos vykdomos rinkos kaina, kurios negali pakeisti platformos spredo nustatymai.

1.7. Padidinsime maksimalų sandorio dydį

Forex instrumentams padidinsime maksimalų sandorio dydį iki 100.0 (dabar 50.0 lotai), todėl prekiautojai su didesniu depozitu galės prekiauti patogiau.

Mes tikimės, kad Jūs įvertinsite aukščiau išvardintus pakeitimus ir džiaugsitės mūsų pavyzdinės Trade.MT4 sąskaitos sąlygomis, kurias nuolat šlifuojame ir tobuliname nuo tada, kai nebesiūlome Admiral.Classic. Ši sąskaita skirta suteikti geriausią galimą prekybos patirtį.

2. Trade.MT4 (ex-Pro) sąskaitų AM-Live serveryje pakeitimai

Prašome atkreipti dėmesį, kad visi paveldėti ankstesnės Admiral.Pro sąskaitos instrumentai AM-Live serveryje (t.y. instrumentai su išskirtine -Pro priesaga) bus perkelti į „Close Only" režimą pirmadienį, 2017 m. spalio 30 d.

Tuo pat metu gausite visus Trade.MT4 instrumentus be priesagų, įskaitant neseniai pridėtus, tokius kaip Europos akcijų CFD ir kriptovaliutas. Pavyzdžiui, pridėsime EURUSD vietoj EURUSD-Pro, kurį perkelsime į „Close Only" režimą. Taip viskas vyks ir su kitais instrumentais.

Nepasikeis jokios prekybos sąlygos, susijusios su prekybos simbolių pakeitimu.

Pozicijos su paveldėtais Admiral.Pro instrumentais bus uždarytos, prieš tai išsamiai informavus atskiru išankstiniu pranešimu, optimaliai antroje gruodžio pusėje.

Kam reikia šių pokyčių?

Kaip jau tikriausiai pastebėjote, pastaruoju metu pridėti instrumentai, pavyzdžiui, kriptovaliutų CFD, neprieinami AM-Live serveryje. Taip yra dėl MetaTrader 4 platformos apribojimų, nes joje gali būti tik ribotas instrumentų klasių skaičius.

Daugumoje instrumentų klasių dabar yra iš Admiral.Pro paveldėtų instrumentų, kurių pavadinimai išsiskiria -Pro priesaga (pvz. EURUSD-Pro).

Dėl aukščiau išvardintų Admiral.Classic sąskaitų (kurių instrumentų pavadinimai tame pačiame serveryje neturi priesagų, pvz. EURUSD) pakeitimų, vienas „auksinis sprendimas" leidžia Jums suteikti galimybę prekiauti visais Trade.MT4 sąskaitos instrumentais: pakeičiant instrumentus su -Pro priesagomis į standartinius prekybos simbolius ir pateikiant viską apimantį Trade.MT4 pasiūlymą klientams, kurie serveryje turi sąskaitas su paveldėtais instrumentais.

Taigi, uždarysime viską, kas turi „-Pro" priesagą, suderinsime instrumentų sąrašą su Live2 serveriu ir galėsite jais prekiauti tiek ex-Pro, tiek ex-Classic sąskaitose, tokiu būdu suteikdami viską apimantį Trade.MT4 pasiūlymą visiem, kas naudojasi AM-Live serveriu.

Dėkojame už supratimą ir atsiprašome už nepatogumus keičiant paveldėtus prekybos instrumentų pavadinimus.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.