Admiral Markets išplėtė Profesionaliems klientams taikomą apsaugą nuo neigiamo sąskaitos balanso

Birželis 19, 2018 21:01

Gerb. Prekiautojau,

Pranešame, kad pakeitėme savo Apsaugos nuo neigiamo sąskaitos balanso politiką, o naujoji versija įsigalios 2018 m. birželio 20 d.

Esminis pokytis yra tai, jog pagal naująją politiką išplečiama apsauga nuo neigiamo sąskaitos balanso, kuri bus taikoma Profesionaliems klientams panašiomis sąlygomis, kaip ir sąlygos, šiuo metu taikomos Mažmeninės prekybos klientams.

Šie pakeitimai atliekami siekiant užtikrinti apsaugą nuo neigiamo sąskaitos balanso klientams, kurie nusprendė teikti paraišką dėl Profesionalios prekybos sąlygų, Europos vertybinių popierių ir rinkų institucijai (ESMA) įvedus maksimalaus sverto apribojimus, kuriuos mes pradėsime taikyti nuo sesijos atidarymo, 2018 m. liepos 30 d., pirmadienio.

Be to, dokumentas buvo performuluotas, siekiant užtikrinti vienodumą su panašiais dokumentais, kuriuos įgyvendiname kitose Admiral Markets Group įmonėse.

Manome, kad mūsų naujoji politika atsižvelgia į naujausias tendencijas ir yra išties ypatinga (ar net visiškai unikali bent jau dabar) prekybos internetu srityje, nes nė viena iš mūsų žinomų finansinių paslaugų įmonių šiuo metu neužtikrina tokių apsaugos priemonių savo Profesionaliems klientams.

Dėl naujosios politikos bei mūsų Kintamumo apsaugos nustatymų, padedančių išspręsti dažniausiai pasitaikančias problemas, susijusias su greitai kintančiomis rinkomis, mes galime užtikrintai teigti, jog nuo šiol Profesionaliems klientams suteikiame tai, ko iš esmės nesuteikia kitos įmonės.

Daugiau informacijos apie būsimus pokyčius, susijusius su svertu, ir skirtumus tarp klientų kategorijų galite rasti puslapyje Mažmeninės ir Profesionalios prekybos sąlygos.

Linkėjimai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.