Admiral Markets išlydi nuotykių ieškotoją Karolį Mieliauską į šalčiausią pasaulio gyvenvietę!

Sausis 31, 2019 14:25

Admiral Markets remiamas keliautojas Karolis Mieliauskas motociklu važiuos į šalčiausią apgyvendintą vietą žemėje – Oimiakono miestą šiaurės rytų Sibire. Kelionės maršrutas driekiasi net 1000 km tremtinių statytu „kaulų keliu". Žiemą Sibiro glūdumoje esančiame kaime -50 ar net -60 laipsnių temperatūra yra visiškai normalus reiškinys.

Karolio kelionę galite sekti: www.thecoldestride.com

Vilnietis motociklininkas intensyviai ruošiasi ir gruodžio viduryje K. Mieliauskas pristatė žiemai paruoštą savo kasdienį „Yamaha XT660Z Tenerre" motociklą, su kuriuo keliaus iš Jakutsko miesto Rusijoje į šalčiausią apgyvendinta vieta žemėje pripažintą Oimiakono kaimą Sibiro gūdumoje.

Šio maršruto bekele per tundrą ir kalnus dar niekas nėra pravažiavęs motociklu žiemą, mat sąlygos tam mažiausiai palankios, kaip tik galima įsivaizduoti: kelias apledėjęs, o vidutinė oro temperatūra tuo metu bus nukritusi žemiau nei -50 °C. Net ir spaudžiant tokiam speigui šalia šalčiausia apgyvendinta vieta žemėje pripažinto kaimo yra ištisus metus neužšąlantis upelis, tad Karolis sako, kad stengsis jame išsimaudyti.

Tai nėra pirmoji keliautojo kelionė šaltyje. Prieš dvejus metus K. Mieliauskas tuo pačiu „Yamaha" motociklu išilgai pravažiavo užšalusį giliausią pasaulyje Baikalo ežerą. Keliautojas važiavo vienas, neturėdamas jokios stovyklavimo įrangos, elektra šildomų drabužių ar palydovinio telefono. Per savaitę ledu įveikė per 800 kilometrų.

Admiral Markets šiandien išlydi Motociklininką kartu su lydinčia komanda ir linki sėkmės nepaprastoje kelionėje! Keliautojai skrendą į Jakutską, kur vasario 4 dieną pradės 1000 km kelionę į šalčiausią apgyvendintą vietą pasaulyje – Oimiakoną!


Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.