​Admiral Markets laimėjo net du Geriausio Brokerio apdovanojimus

Spalis 21, 2016 11:34


Gerb. Prekiautojai,

Šių metų spalį, Berlyne vykusiame renginyje „Expo Börsentag Berlin 2016" Admiral Markets UK laimėjo „Geriausio Forex Brokerio 2016" ir „Geriausio CFD Brokerio 2016" apdovanojimus.

Renginį organizavo portalas BrokerVergleich.de: virš 3000 klientų rinko nugalėtojus skirtingose kategorijose. Atranka buvo vykdoma pasitelkiant tiek publikos balsavimą, tiek ir objektyvų reitingavimą. Reitinguojant buvo atsižvelgiama į teikiamų paslaugų kriterijus – nuo spredo iki klientų aptarnavimo kokybės.

Šis apdovanojimas reiškia ne tik klientų pasitikėjimą Admiral Markets, bet rodo ir bendrovės patikimumą.

„Mes jaučiamės labai pagerbti, kad mūsų praktika ir taikomi standartai buvo pripažinti ir klientų, ir šios srities specialistų", sakė Admiral Markets Vokietijos atstovas Jens Chrzanowski. „Tokie, kaip šis apdovanojimai skatina mus nuolat tobulėti ir teikti kuo geresnes prekybos paslaugas mūsų klientams".

Pagarbiai
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.