Admiral Markets padidino kriptovaliutų CFD instrumentų pasirinkimą

Vasaris 09, 2018 13:57

Gerbiami prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo šiol Trade.MT5 sąskaitose galima prekiauti trimis naujais kriptovaliutų CFD instrumentais! Sužinokite daugiau apie atnaujintą mūsų pasiūlymą dėl kriptovaliutų CFD.

DSHUSD – Dash ir JAV dolerio CFD

Kriptovaliuta Dash (DSHUSD) buvo sukurta 2014 m. ir nuo tada ji tapo vienu iš žinomiausių kriptovaliutų rinkos projektų. Ši kriptovaliuta yra atvirojo kodo decentralizuota pinigų sistema, sukurta tarpusavio mokėjimams ir turinti papildomą privatumo parinktį. Panašiai kaip bitkoinas, Dash naudoja blokų grandinės didžiąją knygą ir yra generuojama „kasimo" proceso metu.

Mūsų Dash CFD leidžia prekiauti šia populiaria kriptovaliuta naudojant svertą ir gauti rezultatą tiek iš kylančių, tiek ir krietančių kainų. Išbandykite tai jau šiandien!

XMRUSD – Monero ir JAV dolerio CFD

Monero (XMRUSD) yra atvirojo kodo decentralizuota pinigų sistema, skirta tarpusavio mokėjimams. Panašiai kaip bitkoinas ir Dash, ši kriptovaliuta generuojama „kasimo" būdu. Vis dėlto šis procesas yra šiek tiek atviresnis, kadangi „kasėjams" nereikia investuoti į specializuotą techninę „kasimo" įrangą. Vietoj to, bet kuris kompiuteris gali paleisti Monero blokų grandinės didžiąją knygą pilno mazgo režimu (angl. full node) ir „kasti" šią kriptovaliutą.

Prekiaukite mūsų „Monero" CFD ir gaukite prekybos rezultatą iš didėjančių ar iš mažėjančių šios populiarios kriptovaliutos kainų!

ZECUSD - Zcash ir JAV dolerio CFD

Zcash (ZECUSD) išleista jau prieš kurį laiką – 2016 m. antrajame pusmetyje. Ši kriptovaliuta yra elektroninė pinigų sistema, specialiai sukurta tvarkyti tarpusavio mokėjimus. Zcash suteikia galimybę atlikti privačius („apsaugotus") arba viešus mokėjimus ir, kaip bitkoinas, gali būti generuojama naudojant specialią „kasimo" įrangą (ASIC).

Kodėl Jums nepradėjus prekiauti mūsų Zcash CFD jau šiandien?

MetaTrader Supreme Edition – padidinkite savo prekybos galimybes!

Atnaujintas mūsų pasiūlymas prekiauti kriptovaliutų CFD instrumentais pateikiamas pažangiausioje prekybos platformoje pasaulyje – MetaTrader 5.

Bet tai dar ne viskas... Pagerinkite savo kriptovaliutų CFD prekybą naudodamiesi mūsų neįtikėtinai galingu įskiepiu MetaTrader Supreme Edition, su daugiau nei 60 unikalių įrankių ir indikatorių!

Vis dar naudojate MT4 sąskaitą? Metas atsinaujinti!


2018 metai greičiausiai bus prisimenami kaip pereinamasis laikotarpis, kai dauguma MT4 prekiautojų žengia žingsnį prekybos platformos „MetaTrader 5"link. Jei jos dar neturite, kodėl gi Jums neužsiregistravus dar šiandien?

Norėdami atidaryti MetaTrader 5 sąskaitą:

  1. Prisijunkite prie Prekiautojo kabineto;
  2. Spustelėkite skirtuką „Sąskaitos valdymas";
  3. Pasirinkite „Atidaryti Demo sąskaitą" arba „Atidaryti prekybos sąskaitą";
  4. Tuomet formoje Sąskaitos informacija pasirinkite sąskaitos Tipą: Trade.MT5;
  5. Užpildykite likusią formos dalį ir spustelėkite mygtuką.

Galite naudoti sąskaitas MT4 ir MT5 kartu arba (nemokamai ta pačia valiuta) perkelti lėšas vidiniu pervedimu tarp savo sąskaitų. Tai galima padaryti Prekiautojo kabinete vos keliais spustelėjimais.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.