Admiral Markets pripažintas geriausiu MT4 brokeriu 2015-ųjų Jungtinės karalystės Forex brokerių apdovanojimuose

Rugsėjis 21, 2015 15:09

Admiral Markets, nors ir susidūrusi su aršia konkurencija prestižiškiausiųjų kategorijoje, dėka unikalaus MetaTrader 4 Supreme Edition papildinio iškovojo apdovanojimą.

Apdovanojimų ceremonija vyko Rugsėjo 16 d. Londone, į kurią susirinko geriausi ir didžiausi Jungtinės karalystės brokeriai.

Shares Magazine organizuotų apdovanojimų tikslas, apdovanoti pažangiausias technologijas, pigių prekybos sąlygas, visapusiškas rinkos tyrimų priemones, pažangias mokymo programas ir pasaulinės klasės klientų aptarnavimą vystančius brokerius.

Iain Rogers, Admiral Markets UK vadovas pasakė, kad "yra fantastiška laimėti tokį prestižinį apdovanojimą ir žinoti, kad už mus balsavo mūsų klientai. Laimėti Geriausio MT4 brokerio apdovanojimą yra deramas atlygis už visą sunkų darbą, kurį per šiuos metus nuveikė Jungtinės Karalystės komanda ir mūsų kolegos Europoje."

Jis taip pat pridūrė:

"Norėčiau padėkoti visiems mūsų klientams, kurie balsavo už mus ir užtikrinti juos, kad mes ir toliau stengiamės siūlyti geriausią prekybos patirtį ir aukščiausio lygio klientų aptarnavimą."

Admiral Markets UK Ltd

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.