Admiral Markets prisijungė prie „Dow Jones Newswires“

Gegužė 31, 2018 14:51

Gerb. Prekiautojau,

Norime pranešti, kad mes jau suteikiame galimybę Admiral Markets prekiautojams bei investuotojams naudotis nauju analitikos įrankiu - „Dow Jones" realiuoju laiku teikiamomis naujienomis bei analize. Visa tai jau galite nemokamai matyti savo MT4 ir MT5 terminaluose.

„Dow Jones & Company“ yra viena iš didžiausių finansinės žiniasklaidos agentūrų pasaulyje, veikianti daugiau nei 130 metų ir šiuo metu priklausanti „News Corp Holding“ (Invest.MT5: NWS, Trade.MT5: #NWS). Kaip tik ši bendrovė 1896 m. sukūrė indeksą „Dow Jones Industrial Average“, o šiuo metu jai priklauso „The Wall Street Journal“, „Barron's“, „MarketWatch“ ir kitos žiniasklaidos priemonės, įskaitant ir agentūrą „Dow Jones Newswires“, prie kurios mes ką tik prisijungėme.

Kadangi šiuo metu siūlome tūkstančius instrumentų, labai svarbu suteikti Jums aukščiausios kokybės informacines paslaugas ir aprėpti kuo daugiau finansų rinkų.

Su „Dow Jones Newswires“ dabar kiekvieną dieną Jums bus pasiekiami šimtai straipsnių bei istorijų, įskaitant:

● Realiuoju laiku 1 500 įmonių pateikiamas antraštes ir naujienas

● Dienos komentarus apie pasaulio vertybinių popierių rinkas

● Fundamentinę užsienio valiutų, skolos ir fiksuotų pajamų rinkų analizę

● Techninę dažniausiai prekiaujamų valiutų porų analizę

● Pinigų politikos ir politikai įtaką darančių klausimų analizę

● Naujienas bei komentarus apie tauriuosius ir netauriuosius metalus

● Aktualiausias istorijas apie žaliavas ir ekspertų komentarus apie pokyčius, susijusiais su žaliavomis

● Svarbiausias geopolitines naujienas ir įvykius, darančius įtaką finansų rinkoms

● Vyriausybės pokyčius ir biudžeto klausimus

● Pagrindines naujienas apie kriptovaliutas

● Svarbiausias istorijas, parengtas „Dow Jones“ redaktorių komandos

„Dow Jones Newswires“ teikia išsamias įžvalgas apie verslą, komentarus apie rinką, su ekonominiais įvykiais susijusius duomenis bei ekspertų analizę, kurie gali padėti Jums priimti pagrįstus prekybos ir investavimo sprendimus.

Mes siekiame suteikti Jums galimybę pasinaudoti dar daugiau „Dow Jones“ teikiamų produktų ir įrankių, leidžiančių sekti ekonomikos ir verslo įvykius ir ne tik tai.

Nedvejodami su mumis susisiekite, jei norėtumėte gauti kokios nors konkrečios informacijos. Jei turite klausimų, kreipkitės į savo vietos klientų aptarnavimo komandą.

P. S. Kartais standartinio paketo paprasčiausiai nepakanka... Išbandykite mūsų nemokamą įskiepį platformoms MetaTrader 4 ir MetaTrader 5! Šis paketas, skirtas tiek Demo, tiek Realioms sąskaitoms, leidžia naudotis daugiau nei 60 pažangių funkcijų, kurie, be abejonės, paįvairins Jūsų prekybą!

Linkėjimai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.