Admiral Markets pristato 200 naujų prekybos instrumentų

Vasaris 01, 2018 09:42

Brangūs prekiautojai,

Mums džiugu pranešti, kad pridėsime naujų prekybos instrumentų MetaTrader 5 platformoje. Dabar jeigu turite Trade.MT5 sąskaitą, galite prekiauti 200 naujų didžiausių Vokietijos, JAV ir D. Britanijos įmonių akcijų CFD.

Visą informaciją, susijusią su naujais instrumentais Trade.MT5 sąskaitoje, rasite mūsų internetinio puslapio Sandorio ypatybės skiltyje.

Didiname siūlomų prekybos ir investavimo instrumentų pasirinkimą

Tai mažas, bet reikšmingas žingsnis keliomis svarbiausiomis kryptimis. Visų pirma, toliau didiname savo ir taip platų prekybos instrumentų pasirinkimą ir siūlome prekiauti naujose rinkose. Antra, taip skatiname prekiauti MetaTrader 5 platformoje.

Dar rudenį suderinome visas Trade.MT5 ir mūsų pagrindinės Trade.MT4 sąskaitų prekybos sąlygas, o tai iš esmės reiškia, kad dabar galite prekiauti tais pačiais instrumentais tokiomis pačiomis sąlygomis, bet pažangesnėje prekybos platformoje. Noredami pereiti prie MT5 platformos, atidarykite naują Trade.MT5 sąskaitą ir vidiniu pervedimu galėsite perkelti lėšas iš turimos sąskaitos savo Prekiautojo kabinete.

Su MetaTrader 5, galėsite prekiauti visais pasirodysiančiais instrumentais: akcijų, ETF, žaliavų ir, žinoma, kriptovaliutų CFD.

Naujai sukuriami instrumentai MetaTrader 5 platformoje

Pridedant daugiau instrumentų, verta paminėti įdomią MT5 funkciją (Build 1700), kuri įsigalios su sekančiu MT5 atnaujinimu, laukiamo keletos savaičių bėgyje.

Šis Build 1700 atnaujinimas suteiks galimybę naudotis skaičiavimo fomulėmis pagal pasirinkto instrumento kainas. Tai leis sukurti naują asmeninį indikacinio pobūdžio instrumentą ir simbolį naudojant bet kurio Rinkos Laikrodžio lange matomo instrumento istorines kainas. Ši funkcija ypač pravers braižant istorinius grafikus pagal instrumentų portfelį su matoma procentine akcijų dalimi pagal skirtingus kontraktus, nurodytus skaičiavimo formulėje.

Sužinokite daugiau apie naujai sukuriamus instrumentus MetaTrader 5 platformoje.

Pagarbiai,

Admiral Markets

P.S. Kartais standartinio paketo tiesiog nepakanka... Išbandykite nemokamą įskiepį MetaTrader4 ir MetaTrader5 prekybos platformoms! Pranašumais galite naudotis tiek Demo, tiek Realioje sąskaitose, su daugiau nei 60 papildomų funkcijų, taip padidindami savo prekybos patirtį!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.