Admiral Markets pristato kriptovaliutų analizės įrankį

Balandis 05, 2018 19:58

Gerbiami prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti apie mūsų Kriptovaliutų kainų barometrą – visiškai naują analizės įrankį, leidžiantį palyginti visų esamų kriptovaliutų ir žetonų vertę su Bitcoin, koreguojant jų kainas pagal pasiūlą ir apimtį. Šis įrankis gali padėti Jums analizuoti bazinį turtą, kuris sudaro mūsų siūlomų kriptovaliutų CFD.

Ar tam tikra kriptovaliuta yra per pigi, per brangi, ar jos kaina yra pernelyg aukšta ar žema? Ar dešimtuke esančios kriptovaliutos situacija vis dar teigiama?

Mūsų naujasis Kriptovaliutų kainų barometras gali padėti rasti atsakymus į šiuos klausimus, o Jums nereikės krimsti jokių sudėtingų mokslų!

Šaltinis: Admiral Markets Kriptovaliutų kainų barometras

Ar susidūrėme su kriptovaliutų burbulu?

Didžioji dalis prekiautojų kriptovaliutomis atrado prekybos galimybes šioje rinkoje 2017 m. antrojoje pusėje, kai tokie žinomi projektai kaip Bitcoin ir Ethereum jau atrodė brangūs. Tuo pat metu yra tūkstančiai „pigesnių" monetų, kurių kainos atrodo patrauklesnės.

Nepatyrę prekiautojai, kuriems kartais gali trūkti žinių apie ekonomiką ar blokų grandinių technologiją ir kurie yra vedami vien tik troškimo greitai praturtėti, gali lengvai patekti į kainų spąstus ir, be pagrindinių kriptovaliutų, taip pat pirkti bet kokias pigiai atrodančias monetas. Dėl to kriptovaliutų rinkose buvo imta prekiauti per daug, o neseniai atsirado šimtai alternatyvių kriptovaliutų ir žetonų. Tokį sujudimą neišvengiamai lydėjo didelio masto korekcijos.

Mūsų Kriptovaliutų kainų barometro tikslas yra pabrėžti tai, kad kai kurių kriptovaliutų, įskaitant esančias dešimtuko viršuje pagal rinkos kapitalizaciją, kainos, lyginant su Bitcoin, vis dar yra tiek daug kartų per didelės, kad spekuliacinė Bitcoin kainos dalis, kad ir kokia ji bebūtų, gali būti laikoma santykinai nedidele.

Išmėginkite mūsų Kriptovaliutų kainų barometrą ir sužinokite daugiau apie šiandieninę kriptovaliutų rinką.

Ar galiu prekiauti kriptovaliutomis su Admiral Markets?

Žinoma! Šiuo metu Admiral Markets siūlo aštuonių kriptovaliutų CFD: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero ir Zcash.

Vienas iš didžiausių privalumų prekiaujant mūsų išvestinių finansinių priemonių sutartimis (CFD), o ne juos sudarančiomis bazinėmis kriptovaliutomis, yra tai, jog galite prekiauti svertu, siekiančiu 1:5, ir atidaryti bet kurio instrumento pardavimo sandorį. Taip pat svarbu tai, kad nėra jokios rizikos visam laikui prarasti visas lėšas dėl žmogiškojo faktoriaus ar įsilaužimo į sistemą, nes investuojant į kriptovaliutas taip gali nutikti.

Pabandykite prekiauti kriptovaliutų CFD jau šiandien platformoje MetaTrader 5 ir patobulinkite šią platformą atsisiųsdami įskiepį MetaTrader Supreme Edition – unikalų paketą, kurį sudaro daugiau nei 60 įrankių, visiškai nemokamai!

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.