​Admiral Markets pristato naujausias MT4 Supreme inovacijas

Liepa 01, 2016 13:59

Mes didžiuojamės galėdami pranešti apie naujausius mūsų nemokamo Meta Trader prekybos platformos papildinio MT4 Supreme Edition atnaujinimus.

Prekybos simuliatorius (Trading Simulator)

Nuo šiol galite lengvai testuoti prekybos strategijas su istoriniais duomenimis. Norėdami Įgalinkite šį Ekspertą patarėją ir išbandykite bei suraskite patikimą prekybos strategiją pasinaudodami tomis pačiomis funkcijomis, kaip ir įprastame Mini Terminale.

Mini Chart Indikatorius

Naudokitės keliais grafiko tipais tiesiog pagrindiniame grafike. Pavyzdžiui, lengvai galite sekti to paties instrumento skirtingo laikotarpio judėjimus ar analizuoti rinką naudodami keletą grafiko tipų, tokių kaip Renko, Range ar Kagi.

Simbolio Informacijos Indikatorius

Norite greitai ir išsamiai įvertinti bet kurio instrumento rinkos situaciją? Dabar tai įmanoma. Priimkite sumanius prekybos sprendimus matydami kiekvieno instrumento dienos pokytį, diapazoną (range) ir kitus indikatorių visų laikotarpių grafikuose.

Didinamasis stiklas (Magnifier)

Nuo šiol MetaTrader 4 platformos grafike galite turėti didinamąjį stiklą. Tiesiog užtempkite indikatoriaus langą ant norimos grafiko vietos ir matykite detalią situaciją smulkesnio periodo grafike.

Indikatorius „grafikas grafike" (Chart-in-Chart indicator)

Šis paprastas naudoti indikatorius leidžia jums sukurti antrą to paties periodo grafiko langą jūsų pagrindiniame grafike. Tai supaprastina stebėti papildomų įrankių naudojimą bei leidžia patogiau naudotis skirtingais indikatoriais.

Norėdami naudotis šiais įrankiais turite atsisiųsti ir įdiegti naujausią papildinio versiją.

Pagarbiai
Admiral Markets UK

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.