Admiral Markets pristato naujus sandorių nustatymus kintamumo rizikai sumažinti

Lapkritis 04, 2016 13:59

Gerbiami Prekiautojai,

Admiral Markets su džiaugsmu pristato naują pažangią funkciją - Kintamumo Apsaugą, kuri jau dabar yra prieinama klientams, turintiems Trade.MT4, Zero.MT4 ir Trade.MT5 tipo sąskaitas.

Kodėl svarbu apsisaugoti nuo didelio rinkos kintamumo?

Kiekvienas prekiautojas žino, kad kintamumas yra terminas, kuris nusako kainų pokyčio apimtį ir greitį.

Įvairūs įvykiai - nuo ekonominių rodiklių iki stichinių nelaimių daro greitą ir siautulingą poveikį kainų pokyčiams, ko pasekoje finansinis prekybos rezultatas tampa nenuspėjamas.

Admiral Markets mažina didelio kintamumo riziką, pasiūlydama naujus prekybos sandorių nustatymus, padėsiančius išvengti nenumatytų staigių pokyčių finansų rinkose.

Kokie yra pagrindiniai Kintamumo apsaugos privalumai?

Šios nauji sprendimai skirti suteikti galimybę nustatyti praslydimų (slippage) ribas ir padidinti įsakymo įvykdymo tikimybę bet kokio dydžio sandoriui.

Jūs gaunate padidintą apsaugą - galimybę uždaryti sandorius išvengiant kainų spragų, galimų nuostolių bei išvengiant nepageidaujamo įsakymų atidarymo spredo padidėjimo atveju, rinkoje nevykstant prekybai.

Be viso to, Jūs turite galimybę prekiauti bet kuriuo instrumentu, įskaitant mažesnio likvidumo ir didesnio kintamumo instrumentus, tuo įgydami daugiau prekybos galimybių.

Kokios yra pagrindinės Kintamumo apsaugos funkcijos?

Mes suteikiame galimybę naudotis platesniais, modernesniais prekybos įsakymų nustatymais ir parametrais, kurie gali būti naudingi prekiaujant praktiškai bet kuria strategiją bei padėti mūsų klientams gauti reikšmingų privalumų didelio kintamumo sąlygomis.

Kintamumo apsauga turi šias galimybes:

  • Atidaryti sandorius ribojant riziką ir neribojant potencialaus pelno - vykdant Stop ir rinkos įsakymus kaip atidėtus įsakymus su numatytu galimu praslydimu..
  • Apsaugą nuo staigaus atidėtų įsakymų su Stop-loss parametru nuostolio, pastarajam uždarant sandorį ta pačia, kaip ir atidarymas, kaina.
  • Padidėjusią įsakymo įvykdymo artimiausia kaina galimybę, kai atidėtas įsakymas (pvz. take-profit parametras) nėra įvykdomas dėl kainų šuolio ir nepakankamo likvidumo tame kainos lygyje.
  • Išvengti nepageidaujamo įsakymų atidarymo spredo išsiplėtimo atveju (pvz. Ekonominių naujienų paskelbimo metu), kainų lygiui nesikeičiant.
  • Sėkmingai įvykdyti didesnės apimties sandorius įgalinant įsakymų atidarymą dalimis mažiau likvidžiose rinkose.
  • Prekiauti didesnės apimties atidėtais įsakymais mažesnio likvidumo sąlygomis.
  • Matyti įvykdytų įsakymų praslydimo dydį.

Kaip gauti prieigą prie Kintamumo apsaugos valdymo?

Bet kuris klientas, turintis Trade.MT4, Zero.MT4 ar Trade.MT5 sąskaitą (tiek, realią, tiek demonstracinę), gali nustatyti Kintamumo apsaugos parametrus Sąskaitos nustatymuose savo Prekiautojo Kabinete.

Kur galima rasti daugiau informacijos apie Kintamumo apsaugą?

Daugiau apie šią apsaugą galite sužinoti Kintamumo apsaugos nustatymų skiltyje Admiral Markets svetainėje, Produktų skirsnyje.

Pasinaudodami galimybe mes dėkojame mūsų technologijų filialui - AMTS Solutions, taip pat ir jo generaliniam direktoriui Dmitry Rannev už šios naujovės sukūrimą ir ištobulinimą.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.