Admiral Markets siūlo galimybę prekiauti dar daugiau akcijų ir ETF platformoje MetaTrader 5

Gegužė 09, 2018 19:31

Gerb. Prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad šiandien yra istoriškai svarbi diena Admiral Markets, nes mes įspūdingai praplėtėme prekybos instrumentų pasiūlą – to dar nėra buvę!

Nuo šiandien mūsų klientams, turintiems MetaTrader 5 sąskaitas, suteikiama prieiga prie dar daugiau akcijų bei akcijų CFD, taip pat biržoje prekiaujamų fondų (angl. exchange-tranded funds, ETF), kuriuos mūsų bendrovė pristato pirmą kartą. Naujieji instrumentai apima:

  1. Trade.MT5 sąskaita: daugiau nei 3000 naujų akcijų CFD ir 80 ETF CFD;
  2. Invest.MT5 sąskaita: virš 4000 naujų akcijų ir 100 ETF.

Naujasis siūlymas apima didžiausios apimties akcijas ir biržoje prekiaujamus fondus (taip pat daugumą to paties turto CFD instrumentų) iš šių biržų:

  1. Austrija (VIE)
  2. Belgija (Euronext)
  3. Danija (CSE)
  4. Suomija (NASDAQ)
  5. Prancūzija (Euronext)
  6. Vokietija (Xetra)
  7. Olandija (Euronext)
  8. Norvegija (NASDAQ)
  9. Portugalija (Euronext)
  10. Ispanija (BME)
  11. Švedija (NASDAQ)
  12. Šveicarija (SWX)
  13. Jungtinė Karalystė (LSE)
  14. Jungtinės Valstijos (AMEX, NASDAQ ir NYSE)

Kartu su anksčiau siūlytais instrumentais, dabar mūsų pasiūla, be jokios abejonės, yra viena didžiausių tarp visų elektroninės prekybos vietų. Jau nekalbant apie pirmaujančią prekybos platformą MetaTrader 5, mes taip pat siūlome itin konkurencingas sąlygas tiek prekiautojams, tiek investuotojams. Daugiau informacijos rasite mūsų svetainės skiltyje Sandorio ypatybės. Žemiau akcentuosime svarbiausius aspektus:

1. Akcijų ir ETF CFD Trade.MT5 sąskaitoje

  • Maržos normos: nuo 1:2 iki 1:20 (priklausomai nuo bazinio turto likvidumo)
  • Pardavimo sandoriai: galimi visiems CFD
  • Komisiniai (už kiekvieną sandorio pusę):

○ ES – nuo 0,1 %, mažiausi – 4,0 EUR

○ JK – nuo 0,1 %, mažiausi – 4,0 GBP

○ JAV – nuo 0,01 USD, mažiausi – 1,0 USD

  • Dividendų korekcija:

○ pirkimas – 65–85 % (mokama)

○ pardavimas – 100 % (taikoma)

  • Dienos finansavimo mokestis:

○ jei lyginamoji palūkanų norma (angl. benchmark rate, BR) yra teigiama, dienos finansavimo mokestis apskaičiuojamas taip: BR +/- 2,5 %;

○ jei BR yra neigiama, dienos finansavimo mokestis apskaičiuojamas taip: -2,5 % / BR - 2,5 %;

○ dienos finansavimo mokestis yra taikomas pirkimo sandoriams ir mokamas už pardavimo sandorius (jei apskaičiuotas finansavimo mokestis už pardavimo sandorius yra neigiamas, vadinasi, šis mokestis yra mokėtinas).

2. Akcijos ir ETF Invest.MT5 sąskaitoje

  • Maržos norma: 1:1
  • Pardavimo sandoriai: negalimi
  • Komisiniai (už kiekvieną sandorio pusę):

○ ES – nuo 0,12 %, mažiausi – 5,0 EUR

○ JK – 8,0 GBP akcijoms, 0,07 % ETF, mažiausi – 8,0 GBP tiek akcijoms, tiek ETF

○ JAV – nuo 0,01 USD, mažiausi – 1,0 USD

  • Dividendai: 100 % (mokama)
  • Mūsų renkami mokesčiai:

○ Jungtinė Karalystė – žyminio mokesčio rezervo mokestis (angl. Stamp Duty Reserve Tax, SDRT): 0,5 %;

○ Prancūzija – Taxe sur les transactions financières: 0,3%. Taikomas akcijoms, įtrauktoms į šį sąrašą.

  • Kitos einamosios išlaidos: nėra

Rinkos duomenys apie akcijas, ETF ir jų atitinkamus CFD pateikiami realiuoju laiku nemokamai Realiose sąskaitose, o Demo sąskaitose – 15 minučių vėliau.

Tikimės, kad šis pasiūlymas padės mūsų klientams atrasti naujas rinkas ir prekybos metodus, o mums – tapti dar patogesne prekybos vieta prekiautojams ir investuotojams visame pasaulyje.

Mūsų naujasis etapas: Nuosavybės vertybinių popierių ir akcijų pasiūla, didžiausią dėmesį sutelkiant į MetaTrader 5

Tokia plėtra yra tikrai svarbus žingsnis Admiral Markets Group, kuri daugiau nei prieš 15 metų savo veiklą pradėjo kaip Forex bendrovė, ilgainiui tapo sėkminga CFD teikėja, o galiausiai pavirto aukščiausio lygio brokerių įmone, siūlančia įvairiausią turtą bei veikiančią išvestinių finansinių priemonių ir grynųjų pinigų rinkose.

Be to, šiandien mes taip pat žengiame pažangiausios pasaulyje prekybos platformos MetaTrader 5 link ir siekiame populiarinti ją prekybos bendruomenėje, siekdami atverti jai daugiau investavimo galimybių, taip pat tarp tradicinių investuotojų, kad jie galėtų pasinaudoti neįtikėtinai galingu prekybos įrankiu. Be galimybių, teikiamų platformos MetaTrader 5, kuri nuo platformos MetaTrader 4 skiriasi kaip modernus elektromobilis nuo seno gero dyzelinu varomo automobilio, būtų neįmanoma sujungti prekybos ir investavimo pasaulių ir teikti tokią įvairiapusę pasiūlą.

Mes raginame visus klientus, turinčius MetaTrader 4 sąskaitas pasidomėti MetaTrader 5 ir apsvarstyti galimybę pereiti prie Trade.MT5 ir (arba) Invest.MT5 sąskaitų, kadangi MetaTrader 4 išnaudojo visas savo technines galimybes, susijusias su dabartine Trade.MT4 pasiūla. Be to, MetaTrader 5 sukuria kone neribotą erdvę tolesnei plėtrai, todėl į MetaTrader 5 sąskaitas ketiname įtraukti dar daugiau rinkų bei papildomų paslaugų.

Atkreipkite dėmesį, kad aukščiau pateikiamos komisinių ir dienos finansavimo normos bus taikomos akcijoms ir akcijų CFD, kurie buvo prieinami ir anksčiau platformose, MetaTrader 4 ir MetaTrader 5 nuo sesijos atidarymo 2018 m. gegužės 22 d., antradienio.

Jei prekiauti nuosavybės vertybinių popierių bei akcijų CFD, kuriems taikoma marža, pradėjote dar neseniai, prieš užsiimdami prekyba šiais produktais būtinai susipažinkite su pagrindinės informacijos dokumentais, taikomais akcijų CFD ir ETF CFD.

Pateikite prašymą, norėdami atidaryti Trade.MT5 sąskaitą

Pateikite prašymą, norėdami atidaryti Invest.MT5 sąskaitą

Linkėjimai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.