Admiral Markets siūlo prekiauti tikromis akcijomis ir investuoti į 265 instrumentus

Balandis 05, 2018 20:42

Gerbiami prekiautojai,

Su džiaugsmu pranešame apie savo naująjį pasiūlymą – Invest.MT5, paremtą pažangiąja platforma MetaTrader 5 ir sukurtą investuoti akcijų rinkose.

Ši nauja sąskaita šiuo metu apima 265 didžiausių JK, JAV ir ES bendrovių akcijas, o ateinančiais mėnesiais bus siekiama įtraukti gerokai daugiau akcijų, kad Jums būtų suteikta investicijų portfelio formavimo galimybė.

Visą informaciją, susijusią su naujais instrumentais Invest.MT5 sąskaitoje, galite rasti mūsų svetainėje, skiltyje Sandorio ypatybės.

Mes tai pat teikiame istorinius rinkos duomenis ir rinkos duomenis realiuoju laiku, kurie yra susiję su visomis akcijomis realioje Invest.MT5 sąskaitoje, be jokio papildomo mokesčio!

Pristatome savo investavimo pasiūlymą

Šis pasiūlymas yra mažas, bet prasmingas žingsnis kelių svarbių aspektų požiūriu:

  • pirma, mes toliau didiname savo ir taip gausią produktų pasiūlą, suteikdami Jums galimybę naudotis naujais instrumentų tipais, t. y. prekiauti tikromis akcijomis;
  • antra, tai yra strateginis žingsnis, susijęs su pasiūlymu dėl skirtingų turto klasių, kurio tikslas yra tiekti akcijų investuotojams ir prekiautojams didelį kiekį vertybinių popierių;
  • trečia, tai yra konkretus perėjimas prie platformos MetaTrader 5, kuri yra galingesnė ir pažangesnė nei jos pirmtakė MetaTrader 4.

Atnaujintos sąlygos

Siekiant atspindėti teikiamą akcijų pasiūlymą buvo atnaujintos sąlygos. Atlikti pakeitimai (šiuo metu anglų kalba) ateinančiomis savaitėmis bus pristatyti ir kitomis kalbomis, todėl jei Jums reikės kokių nors paaiškinimų, prašome su mumis susisiekti.

Pagrindiniai trys mūsų naujojo pasiūlymo aspektai

  • Nėra sverto: prekyba tikromis akcijomis santykiu 1:1
  • Nėra pardavimo sandorių: pelnas tik kylančiose rinkose
  • Ilgalaikių investicijų galimybė: uždirbkite dividendus ir naudokite juos kaip taupymo fondą

Linkėjimai,

Admiral Markets

Ar žinojote, kad...

Admiral Markets teikia pagalbą visame pasaulyje? Tikrai taip! Mes visada su Jumis, kad ir kur bebūtumėte! Nepamirškite, kad su Admiral Markets prekiaujate pasauliniu mastu, o mes pagalbą teikiame ten, kur esate Jūs. Jei susidūrėte su kokiomis nors problemomis ar norite pateikti mums savo atsiliepimą ar net komplimentų (!), būtinai su mumis susisiekite.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.