„Admiral Markets" bendradarbiauja su SOS vaikų kaimu Estijoje

Lapkritis 27, 2019 19:34

„Admiral Markets" labai džiaugiasi būdama viena iš SOS vaikų kaimo socialinės akcijos #OlemeKoos palaikytojų. Kampanija atkreipia dėmesį į kokybišką laiko praleidimą su vaikais, užuot pirkus jiems naujus žaislus – ką žmonės dažnai daro, kad kompensuotų savo meilę vaikams.

Socialinės kampanijos „SOS vaikų kaimas" tikslas – vertinti laiką su šeima, mažinti daiktų ir technologijų kultą bei pranešti plačiajai visuomenei, kad vaikų kaimas nerenka aukų daiktams pirkti, o bet ieško geriausių tėvų pasaulyje.

„Kiekvienas vaikas pasigenda savo tėvų dėmesio, meilės ir artumo. Daugybė mamyčių ir tėvelių kartais praleidžia per daug laiko dirbdami. #OlemeKoos kampanija mums primena, kas gyvenime iš tikrųjų svarbu – laikas, kurį praleidžiame su savo vaikais," – sakė Sergejus Bogatenkovas, „Admiral Markets AS" generalinis direktorius.

„SOS vaikų kaime vaikai be tėvų yra auginami mylinčiuose ir rūpestinguose namuose. SOS vaikų kaimas skaičiuoja 25 metų vaikų auginimo patirtį. Ir aš labai vertinu darbą, kurį atlieka šio kaimo mamos ir tėvai, atsidavę ir mylintys vaikus, kurie to neturėjo ankstesniame gyvenime. Todėl „Admiral Markets" jaučia didelę garbę ir dėkingumą, kad gali palaikyti kilnų SOS vaikų kaimo tikslą," – pridūrė S. Bogatenkovas.

http://www.sos-lastekyla.ee/oleme-koos

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.