Bitcoin prekybos sąlygų pasikeitimai

Liepa 26, 2017 11:24

Gerbiami Prekiautojai,

Norime atkreipti Jūsų dėmesį, jog dėl galimo Bitcoin kriptovaliutos atšakos pakeitimo (Blockchain Hard Fork) Bitocin/USD CFD instrumento svertas bus sumažintas iki 1:2 nuo pirmadienio, Liepos 31 dienos 09 val. Rytų Europos vasaros laiku (Prekybos platformos laiku) ir išliks sumažintas iki galutinio informacijos apie galimą Atškos pakeitimą paneigimo.

Atkreipkite dėmesį, kad pakeisti maržos reikalavimai bus taikomi visoms BTCUSD atviroms pozicijoms, todėl prašome peržiūrėti savo paskyros būseną iki pakeitimų įsigaliojimo.

Šiuo sverto sumažinimu yra siekiama apsaugoti klientų sąskaitas nuo neigiamo balanso. Atšakos pakeitimo rizika gali tęstis visą rugpjūčio mėnesį.

Kriptovaliutos yra nauji ir nuolat besikeičiantys finansiniai instrumentai, todėl kartais sulaukia panašių įvykiu, kaip šis. Kaip visada, mes vykdome prekybos sąlygų pakeitimus siekdami užtikrinti, kad mūsų klientai turėtų geriausią įmanomą prekybos patirtį tokiu būdų mažindami jų investicijų riziką.

Terminas "hardfork" reiškia kriptovaliutų protokolo pakeitimą, kuris gali įtakoti kriptovaliutos skilimą į dvi ar daugiau naujų blokų grandinių. Kalbant Bitcoin terminais, tai reiškia skilimą į dvi ar daugiau naujų kriptovaliutų.

Jei įvyks atšakos pakeitimas (hard fork), Jūsų sąskaitos balanse atsispindės Bitcoin naujoji vertė (po padalinimo). Atkreipkite dėmesį, kad vieneto suskaidymo atveju Bitcoin vertė proporcingai sumažės per trumpą laiką dėl grandininės reakcijos į kripitovaliutų mainus ir galimos nežinomos kriptovaliutų turėtojų reakcijos.

Apie kriptovaliutų Blockchain Fork išsamiau galite skaityti mūsų Prekiautojo tinklaraščio apžvalgoje.

Primename, jog su Admiral Markets taip pat galite prekiauti Ether (ETHUSD), Litecoin(LTCUSD) ir Ripple (XRPUSD) CFD instrumentais be jokių pakeitimų minėtu laikotarpiu!

Siūlome nuolat sekti naujienas ir informaciją apie naujausius pokyčius ir įvykius. Kaip visada, jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.