„Brexit" ir jūsų brokeris: į jūsų klausimus atsakyta

Rugsėjis 04, 2019 19:38

Naujausia „Brexit" informacija: 328 balsais prieš 301 Jungtinės Karalystės parlamentas balsavo dėl įstatymo projekto, kuriuo siekiama užkirsti kelią JK 2019 m. spalio 31 d. palikti ES be susitarimo. Kitaip tariant, šiuo įstatymu siekiama užkirsti kelią „Brexit" be susitarimo.

Kuo daugiau aiškumo šioje situacijoje, tuo daugiau žmonių gali lengviau atsipūsti. Tačiau, daugelis ES prekiautojų, prekiaujančių su brokeriais, turinčiais veiklos JK licenciją, vis dar svarsto, ką tai reikš jiems. Ar pasikeis prekybos sąlygos? Kas atsitiks su jų atvirais sandoriais? Ar jie turėtų svarstyti dėl brokerio pakeitimo?

Nors sąlygos dar gali keistis, kai JK ir ES derėsis dėl pasitraukimo susitarimo, bet čia mes atsakėme į dažniausiai pasitaikančius klientų klausimus, naudodamiesi šiuo metu mums prieinama informacija.

Kas atsitiks spalio 31 dieną?

Visi sandoriai, sudaryti su „Admiral Markets UK Ltd" prieš JK išstojimą iš ES, išliks vykdytini ir juos vykdys „Admiral Markets UK Ltd".

Ar prekiautojai vis dar galės turėti sąskaitas „Admiral Markets UK Ltd"?

TAIP, jeigu nuspręsite toliau prekiauti su „Admiral Markets UK Ltd" po JK išstojimo iš ES, galėsite tai daryti.

Tačiau šiems prekiautojams nebebus taikoma apsauga, kurią siūlo ES teisės aktai. Jiems bus taikoma apsauga, kurią suteikia JK teisinė ir norminė bazė. JK išstojimo iš ES metu JK reguliavimo sistema atitiks visoje ES galiojančią sistemą.

Ar JK prekybos sąlygos skirsis nuo ES prekybos sąlygų?

Po „Brexit" JK, pagal ES sutartis, bus traktuojama kaip atskira šalis, todėl EVPRI reglamentai nebus taikomi. Tačiau JK nustatė nuolatinius CFD prekybos apribojimus, kurie atitinka ES reguliavimo institucijų nustatytus apribojimus.

Ar prekiautojai gali prekiauti kitoje „Admiral Markets" įmonėje?

„Admiral Markets UK Ltd" kartu su keturiomis kitomis tarptautinėmis bendrovėmis priklauso „Admiral Markets" įmonių grupei, kuri yra pirmaujanti internetinės prekybos ir investicijų paslaugų teikėja. Mūsų filosofija paprasta: vienas pasaulis - vienas brokeris.

Kiekvieną iš šių bendrovių kontroliuoja ir prižiūri atitinkamos valstybės institucijos, jos gali siūlyti skirtingas sąlygas, susijusias su maržos reikalavimais, produktų pasiūla ar apsauga nuo neigiamo balanso.

Tarp šių įmonių yra ir dvi ES reguliuojamos įmonės, su kuriomis mes galime ir toliau teikti paslaugas, net jeigu ir nebus „Brexit" susitarimo.

„Admiral Markets" įmonių grupės klientai turi teisę pasirinkti įmonę, kuri siūlo geriausias sąlygas pagal jų poreikius. Taip pat bus ir po JK išstojimo iš ES.

Taip, pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų! Peržiūrėkite mūsų sąlygas čia.

Į ką prekiautojams kreiptis dėl palaikymo?

Jūsų klientų palaikymo komandos kontaktai išliks ir po JK išstojimo iš ES, todėl jūs galėsite kreiptis dėl reikiamos pagalbos telefonu, el. paštu ar pokalbių programėlėmis.

Jeigu turite daugiau klausimų, susisiekite su mumis.

Esate naujas „Admiral Markets" įmonėje? Norėdami pradėti prekiauti jau šiandien, spauskite šią reklaminę juostą!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.