„Brexit": naujausia informacija, susijusi su prekyba

Spalis 31, 2019 11:41

Gerb. prekiautojai,

Kaip ir mes visi, stebėjote sudėtingas derybas dėl kuo sklandesnio Jungtinės Karalystės išstojimo iš Europos Sąjungos. Jungtinė Karalystė ir Europos Sąjunga susitarė dėl pereinamojo laikotarpio, kuris gali trukti iki 2022 m. pabaigos. Šiuo laikotarpiu Jungtinė Karalystė jau nebus Europos Sąjungos narė, tačiau prekybos susitarimai išliks nepakeisti.

Minėto susitarimo sąlygas iš esmės patvirtino Jungtinės Karalystės parlamentas. Tačiau parlamentas nepritarė vyriausybės pasiūlytam grafikui dėl išsamaus minėto susitarimo sąlygų nagrinėjimo. Dabar labai mažai tikėtina, kad 2019 m. gruodžio 12 d. renkamas šalies parlamentas patvirtins minėto susitarimo sąlygas.

Europos Taryba svarsto, ar patenkinti prašymą pratęsti Jungtinės Karalystės išstojimo datą. Pradinė Donaldo Tusko reakcija buvo teigiama ir komentatoriai iš esmės sutinka, kad terminas turėtų būti pratęstas.

O mes manome, kad šis procesas tęsis ir, be abejo, dar bus visokių netikėtumų.

Mes siekiame užtikrinti nuolatinį paslaugų teikimą savo klientams, vykdydami veiklą Jungtinėje Karalystėje, taip pat per savo įmones ES ir Australijoje. Net ir tuo atveju, jeigu JK ir ES nepavyktų susitarti, prekiautojai savo iniciatyva gali tęsti prekybą su mūsų įmone Jungtinėje Karalystėje, naudodamiesi JK teisės aktų apsauga, kuri šiuo metu atitinka ES teisės aktus.

„Admiral Markets", kaip pasaulinis prekės ženklas, siūlo tas pačias prekybos sąlygas visame pasaulyje, įskaitant konkurencingus spredus, rinkoje pirmaujančią programinę įrangą ir kvalifikuotą klientų aptarnavimą. Vienas pasaulis, vienas brokeris: mes dirbame jums, kad ir kur jūs būtumėte.

Vienas svarbiausių sprendimų, kurį turi priimti prekiautojas, – pasirinkti tinkamą prekybos partnerį. Tai esame mes.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.