„Change Healthcare Inc." kapitalizacija - 557 milijonai JAV dolerių. Investuokite su Admiral Markets!

Birželis 28, 2019 14:18

„Change Healthcare Inc." nustatė tikslą pasiekti 1 mlrd. JAV dolerių savo pradiniu viešuoju siūlymu, numatoma akcijos kaina nuo 16 iki 19 JAV dolerių, tai yra iš viso 936,4 milijono JAV dolerių.

Šiandien rinkoje CHNG akcijomis buvo prekiaujama ties 13 JAV dolerių kaina. Tai mažiau nei tikėtasi, tad bendrovės rinkos kapitalizacija siekia 557 milijonus JAV dolerių.

Kas yra „Change Healthcare"?

„Change Healthcare" - tai programinės įrangos ir paslaugų platforma, keičianti medicinos sritį. Bendrovė sukūrė platformą, kuri apima visą programinės įrangos, analitikos, techninių paslaugų, tinklo sprendimų ir mokėjimo sistemų rinkinį. Jų tikslas - optimizuoti pacientų, vaistinių, ligoninių ir mokslinių tyrimų laboratorijų sąveiką.

Tikslinės rinkos kaina viršija 6 trilijonus JAV dolerių. Pasak „Medicare & Medicaid Services" centro, sveikatos priežiūros išlaidos Jungtinėse Valstijose nuo 2018 metų 3,6 trilijono dolerių išaugs iki 6 trilijonų dolerių iki 2027 metų, o tai sudarys apie 19 % BVP.

„Change Healthcare" veiklos pinigų srautas teigiamas: 2018 m. - 325 milijonai JAV dolerių, o 2019 m. - 288 milijonai JAV dolerių.

TAIP, tai IPO laikas!

Vis daugiau bendrovių paskelbia savo IPO, įskaitant daugelį pasaulyje mėgstamų technologijų įmonių, tokių kaip „Slack", „Uber" ir „Lyft".

Jeigu norite nuo pat pradžių investuoti į savo mėgstamą įmonę, jūs galite būti vienas iš pirmųjų šios bendrovės akcininkų, investuodamas iš karto, kai tik paskelbiamas siūlymas.

Kaip galėtumėte pasinaudoti savo mėgstamų bendrovių sėkme? Mes taip džiaugiamės, kad to paklausėte, nes būtent tai ir siūlome su Invest.MT5! Be CFD ir Forex prekybos, Invest.MT5" sąskaita suteikia tradicines investicines galimybes su „MetaTrader 5" - pasaulyje Nr. 1 daugiafunkcine prekybos platforma.

Nuo birželio 27 d., 18.00 val., galima prekiauti „Change Healthcare Inc." akcijomis „Admiral Markets" įmonės „Invest.MT5" sąskaitoje!

Kodėl verta rinktis „Invest.MT5"?

  • Galėsite investuoti į daugiau kaip 4000 akcijų, prekiaujamų 15 didžiausių pasaulio biržų, - visa tai jūsų Prekiautojo kabineto sąskaitoje!
  • Atidarysite sąskaitą su depozitu tik nuo 1 EUR ir investuosite tik nuo 0,01 USD už akciją su minimaliu 1 JAV dolerio už JAV akciją transakcijos komisiniu mokesčiu.
  • Sukursite galimų pasyvių pajamų srautą, turėdami akcijų, už kurias mokami dividendai.
  • Gausite naujausius jūsų pasirinktų prekybos priemonių rinkos duomenis, naudodami išskirtinį „Premium Analytics" prietaisų skydelį - daugiau kaip 800 naujienų, ekonominis ir verslo kalendorius, nuotaikos valdikliai ir techninės analizės priemonės.

Pasiruošę pradėti? Tuomet prisijunkite prie Prekiautojo kabineto ir atidarykite „Invest.MT5" sąskaitą.

Atsakomybės atsisakymas:

Akcijų vertė gali ir padidėti, taip pat gali ir sumažėti dėl įvairių skirtingų piežasčių, neapsiribojant pasaulinių rinkų kintamumu. Ši informacija skelbiama tik informaciniais tikslais ir jokiais atvejais neturėtų būti aiškinama kaip konsultacija, patarimas ar rekomendacija dėl investavimo, tai nėra pasiūlymas arba prašymas dėl jokių finansinių priemonių sandorių sudarymo. Atkreipkite dėmesį, kad prekybos analizė nėra patikimas bet kokių dabartinių arba būsimų rezultatų rodiklis, nes aplinkybės laikui bėgant gali keistis.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.