„Admiral Markets" siūlo prekiauti pagrindinių elektroninės prekybos bendrovių akcijomis!

Kovas 27, 2020 14:57

Nors koronavirusas arba COVID-19 sutrikdė pasaulio ekonomiką, vis dėlto kenčia ne visi sektoriai. Tiesą sakant, tikimasi, kad kai kurie sektorių sektroių veikla išsiplės dėl besikeičiančios vartotojų elgsenos izoliacijos metu.

Vienas iš tokių sektorių yra elektroninė prekyba, pardavimai internetu išaugo 52 proc., o konversijos koeficientai padidėjo 8,8 proc., lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai. Tai privertė daugelį internetinių mažmenininkų, tokių kaip „Amazon" ir „Walmart", perspėti savo klientus apie pristatymų ribojimus dėl padidėjusios paklausos.

Kaip manote, ar tai reiškia, kad elektroninės prekybos akcijų vertė smarkiai padidės? Ir jeigu taip, tai kaip galite pasinaudoti šia tendencija?

Su „Admiral Markets" galite prekiauti ir investuoti į tūkstančius pasaulinių akcijų, įskaitant šiuos elektroninės prekybos prekių ženklus:

  • „Amazon" (AMZN) – „Amazon" neseniai paskelbė, kad dėl koronaviruso pandemijos ir su tuo susijusios išaugusios paklausos ketina įdarbinti 100 000 naujų sandėlio ir pristatymo darbuotojų JAV, tuo parodydama bendrovės pasitikėjimą savo būsimu augimu.
  • „eBay" (EBAY) – iš pradžių leidusi žmonėms parduoti naudotas prekes, šiandien „eBay" yra pagrindinių prekių ženklų prekybos vieta, kur 80 % produktų yra nauji produktai. Pastaruoju metu „eBay" taip pat viršija savo uždarbio planus, todėl bendrovė turi puikias galimybes atlaikyti koronaviruso audrą.
  • „Wal-Mart Stores Inc" (WMT) – kaip didžiausias pasaulyje mažmenininkas, prekiaujantis 70 šalių, „Wal-Mart" valdo vidutiniškai 32 mlrd. USD atsargų. „Wal-Mart" taip pat perėjo prie elektroninės prekybos, per pastaruosius kelerius metus įsigijusi tokias įmones kaip „Modcloth", „Shoes.com" ir „Jet.com".
  • „ALIBABA.COM LTD ADR" (BABA) – būdama dominuojančia elektroninės prekybos įmone Kinijoje (pačioje didžiausioje pasaulio šalyje), „Alibaba" netgi turi savo el. prekybos ekosistemą, turi savo mokėjimo tarnybą („Alipay"), savo turinio centrą („Taobao") ir investuoja į debesų kompiuteriją ir žaidimus.
  • „JD.com ADR" (JD) – JD yra didžiausias „Alibaba" konkurentas el. prekybos srityje, kuris sparčiai augo dėl savo investicijų į technologijas. Vienas iš pavyzdžių yra planas pastatyti 150 dronų paleidimo centrų, siekiant pagerinti pristatymo kaimo vietovėse galimybes. JD taip pat bendradarbiauja su „Wal-Mart".
  • „Home Depot Inc" (HD) – didžiausias pasaulyje namų apyvokos reikmenų mažmenininkas, „Home Depot" neseniai sėkmingai įsigyjo susijusių bendrovių. Tai taip pat labiausiai lankoma namų tobulinimo svetainė, kur per metus apsilanko daugiau kaip 120 000 000 lankytojų.

Atidarykite tiek ilgas, tiek trumpas pozicijas su „Trade.MT5"

Naudodamiesi „Trade.MT5" prekybos sąskaita ir CFD (susitarimas dėl kainų skirtumo) galite prekiauti daugiau kaip 3000 geriausių pasaulio rinkų.

Kodėl verta rinktis „Trade.MT5":

Pirkite ir laikykite prekybos priemones su „Invest.MT5"

„Invest.MT5" prekiautojams suteikia galimybę investuoti į daugiau kaip 4000 akcijų ir daugiau kaip 200 ETF – visa tai pasaulyje populiariausioje skirtingų aktyvų platformoje „MetaTrader 5". Pateikiame kelias priežastis, kodėl verta atidaryti „Invest.MT5" sąskaitą:

  • Investuokite jau šiandien su minimaliais depozitais vos nuo 1 euro!
  • Tvarkykite savo prekybos ir investicinius portfelius iš vienos Prekiautojo kabineto paskyros.
  • Diversifikuokite savo portfelį naudodami ilgalaikes investicijas ir trumpalaikius sandorius.
  • Kurkite galimas pasyvias pajamas iš dividendus mokančių akcijų.
  • Komisiniai mokesčiai vos nuo 0,01 USD už akciją su minimaliais 1 USD operacijos mokesčiais už JAV akcijas.

Pasirengę pradėti? Prisijunkite prie „Prekiautojo kabineto" dabar ir kreipkitės dėl „Invest.MT5" sąskaitos atidarymo.


Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.