Admiral Markets – geriausias 2019 metų CFD brokeris Vokietijoje

Vasaris 14, 2019 16:29

Su džiaugsmu pranešame, kad „Deutsches Kundeninstitut“ pripažino Admiral Markets UK Ltd. geriausiu 2019 metų CFD brokeriu Vokietijoje. TAIP! Mums ir vėl pavyko. Geriausio Vokietijos CFD brokerio titulas Admiral Markets suteikiamas jau ketvirtą kartą.

„DKI“ surengus Brokerių klientų apklausą, Admiral Markets Vokietijos biuras buvo įvertintas penkiomis žvaigždutėmis iš penkių. Apklausa vyko nuo 2018 m. spalio iki 2019 sausio. Savo nuomonę išreiškė 1015 aktyvių CFD prekiautojų, kurie turėjo įvertinti pasirinktą CFD brokerį pagal šias kategorijas: prekybos veikla, klientų aptarnavimas, prekybos platforma, kainos ir kokybės santykis, bendras kliento pasitenkinimas ir mobiliosios prekybos galimybės.

„Puiku, kad Vokietijoje mes ir vėl laikomi geriausiu CFD brokeriu,“ – džiaugėsi Admiral Markets Group AS valdybos narys Jens Chrzanowski. „Už Admiral Markets įvairiose kategorijose balsavo virš 1000 aktyvių prekiautojų. Akivaizdu, kad pastangos užtikrinti geriausias prekybos sąlygas, geriausią klientų patirtį ir jų aptarnavimą atsipirko“.

Be „Geriausio CFD brokerio“ apdovanojimo Admiral Markets taip pat laimėjo pirmąją vietą prekybos, bendro klientų pasitenkinimo ir kainos ir kokybės santykio kategorijose bei antrąją vietą prekybos platformos ir pavedimų teikimo galimybių kategorijose.

„Dėkojame visiems prekiautojams, kurie balsavo už Admiral Markets. Tai skatina mus toliau stengtis užtikrinti savo klientams dar geresnę prekybos patirtį“, – kalbėjo Jens Chrzanowski.

Rinkitės įvertintą brokerį

Ar esate pasiruošę pradėti prekiauti su daugybę apdovanojimų laimėjusiu brokeriu? Tuomet atidarykite sąskaitą ir ištarkite TAIP geriausiam mūsų pasiūlymui:

  • Geriausi mūsų spredai: tipinis spredas, taikomas EUR/USD, – vos nuo 0,6 punkto, o DAX30 – tik 0,8 punkto;
  • Geriausios mūsų prekybos sąlygos: „No dealing desk“ įsakymai, jokių „Stop“ atstumų, nedideli depozitai ir žaibiškas pavedimų vykdymas.
  • Pažangiausia prekybos platforma pasaulyje: naudokite mėgstamiausią prekiautojų įrankį MetaTrader. Rinkitės MT4 ar MT5 platformą ir patobulinkite ją su išskirtiniu įskiepiu Admiral Markets Supreme Edition.


Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.