Įgalintos Bitcoin ir Ether pardavimo pozicijos

Rugpjūtis 24, 2017 11:53

Gerbiami Prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo šiol Bitcoin ir Ether CFD instrumentams yra galimos ir Pardavimo (Short) pozicijos. Taip pat šiais instrumentais galite prekiauti pateikdami ir atidėtus įsakymus, tokius kaip Sell stop ir Sell limit.

Nuo šiol prekiautojai, turintys Trade.MT4 tipo sąskaitą, prekiaudami šiomis pasaulyje populiariausiomis kriptovaliutomis gali pasinaudoti rinkos tendencijomis ir korekcijomis, atitinkamai atidarydami tiek pirkimo (Long), tiek ir pardavimo (Short) pozicijas.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad svertinių kriptovaliutų pardavimas yra susijęs su palūkanų mokėjimu už lėšas, kurias skoliname iš kriptovaliutų keityklų, todėl yra pritaikytos tokios swap normos:

Instrumentas

Swap norma (pirkimo pozicijai)

nepakitusi

Swap norma (pardavimo pozicijai)

naujai pristatyta

3-dienų Swap

nepakitę

BTCUSD

-10% per metus

-22% per metus

Penktadieniais

ETHUSD

-10% per metus

-44% per metus

Penktadieniais

Skolinimosi palūkanų normos biržose yra labai aukštos, tai atspindi kriptovaliutų rinkų nepastovumą ir galimų palūkanų normų svyravimų mastą, į kuriuos teikiant svertinės prekybos paslaugas neabejotinai turi būti atsižvelgta.

Pavyzdžiui, Bitcoin kaina šiais metais JAV dolerio atžvilgiu pakilo apie 1000%, ir aukso trojos uncijos kainą pralenkė beveik 3,5 karto. Šios kriptovaliutos kaina nuo 2017 metų liepos vidurio iki rugpjūčio vidurio pakilo daugiau nei 100%.

Be to, Ethereum bloko kriptovaliuta, Ether, šiemet pademonstravo stulbinantį augimą, kai birželio mėnesio viduryje pasiekė kainos maksimumą - maždaug 400 JAV dolerių. Vos per penkių su puse mėnesio laikotarpį šis instrumentas parodė net 5000% augimą. Šio metu Ether kaina siekia apie 300 JAV dolerių.

Šiuo metu vieni iš populiariausių mūsų CFD instrumentų yra Bitcoin (BTCUSD), Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD), Ripple (XRPUSD) ir Bitcoin Cash (BCHUSD)!

Mes esame tvirtai pasiryžę ir toliau tobulinti mūsų kriptovaliutų prekybos sąlygas, todėl prašome sekti mūsų naujienas ir nepraleisti tolimesnių patobulinimų!

Jei turite klausimų dėl šios naujienos ar domina kitos mūsų paslaugos, nedvejodami susisiekite su savo sąskaitos vadybininku arba mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Pagarbiai
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.