Investuokite į pasaulinę debesų platformą „Cloudflare" su „Admiral.Invest“

Rugsėjis 16, 2019 19:21

Šiandien pasaulinė debesų platforma „Cloudflare" tapo vieša - pirminiame viešame siūlyme ji pateikė 35 milijonus savo akcijų!

„Cloudflare" misija yra sukurti geresnį internetą. Siekdama šio tikslo, ji sukūrė pasaulinę debesų platformą, teikiančią tinklo paslaugas viso pasaulio įmonėms, padidindama saugumą, pagerindama našumą ir pašalindama tinklo aparatūros sąnaudas.

„Cloudflare" skaičiuoja 10 % Fortune 1000 mokiųjų klientų, o nuo 2016 iki 2018 metų bendrovės pajamos išaugo daugiau nei dvigubai - nuo 84,8 mln. iki 192,7 mln. JAV dolerių. Bendrovė planavo pritraukti 385 milijonus dolerių iš savo IPO, kai jos rinkos kapitalizacija 3,5 milijardo dolerių.

Gera žinia „Admiral Markets" klientams yra ta, kad dabar „Invest.MT5" sąskaitoje galite investuoti į populiarius IPO, pavyzdžiui, „Cloudflare", „SmileDirectClub", „Slack", „Uber" ir dar daugiau!

„Invest.MT5" sąskaitoje galite prekiauti su „MetaTrader 5", tai suteikia jums galimybę investuoti į tūkstančius akcijų ir šimtus ETF iš 15 didžiausių pasaulio vertybinių popierių biržų.

Štai keli „Invest.MT5" sąskaitos privalumai:

  • Investuokite į kai kurias populiariausias pasaulio bendroves, įskaitant „Facebook", „Google", „Tesla", „Netflix" ir dar daugiau!
  • Atidarykite sąskaitą su minimaliu depozitu, vos nuo 1 euro, komisiniai mokesčiai nuo vos 0,01 USD už akciją su minimaliu 1 USD sandorio mokesčiu su JAV akcijomis.
  • Gaukite nemokamai realiojo laiko rinkos duomenis, be jokių vėlavimų ir be papildomų mokesčių.
  • Generuokite potencialias pasyvias pajamas iš dividendus mokančių akcijų.
  • Naudokitės visame pasaulyje žinoma daugiafunkcine „MetaTrader 5" prekybos platforma.

Pasiruošę pradėti? Prisijunkite prie „Trader's Room" dabar, kad pateiktumėte paraišką dėl „Invest.MT5" sąskaitos.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.