Įspėjimas apie riziką: didėja įtampa tarp JAV ir Šiaurės Korėjos

Rugpjūtis 18, 2017 10:41

Gerbiami Prekiautojai,

Norime informuoti jus, kad nuolatinė įtampa tarp JAV ir Šiaurės Korėjos galų gale gali sukelti didelį kintamumą visose finansų rinkose ir gali turėti įtakos Jūsų prekybos rezultatams.

Atkreipkite dėmesį, kad įvykus bet kokiems kariniams veiksmams, tai gali turėti neigiamą įtaką visų finansinių instrumentų kainų lygiui, dėl kurio gali atsirasti didelės kainų spragos (gaps), padidėjęs praslydimas ir neigiamo balanso tikimybė.

Laikydamiesi pareigos apsaugoti savo klientus nuo galimų rizikų, galime keisti maržos reikalavimus ir nustatyti bet kuriam ar visiems instrumentams "Tik uždarymo" ("Close only") režimą, kaip tai nurodyta mūsų Veikimo sąlygose.

Taip pat patariame vengti turėti pernelyg žemą maržos lygį savo sąskaitoje. Daugiau apie rizikos valdymo pagrindus siūlome skaityti mūsų tinklalapyje.

Jei turite klausimų dėl šios naujienos ar domina kitos mūsų paslaugos, nedvejodami susisiekite su savo sąskaitos vadybininku arba mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Pagarbiai
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.