Išskirtiniai rinkos svyravimai

Kovas 09, 2020 16:33

Gerb. prekiautojai,

Akcijų rinkos ir naftos rinka per pastarąsias kelias dienas smarkiai krito, išjudindamos apsaugos nuo ypač smarkių rinkos svyravimų mechanizmus ir koordinuotų įvairių rinkų prekybos sustabdymą žinomiausiose pasaulio prekybos vietose. Tokiu neįprastu prekybos sustabdymo metu finansinių paslaugų teikėjai, įskaitant „Admiral Markets", negali palaikyti savo siūlomų atitinkamų CFD produktų kainų, kol pagrindinė referencinė rinka yra uždaryta.

Kol prekiautojai laukia, kol rinkos neišvengiamai atsinaujins, mes atkreipiame jūsų dėmesį, kad ir vėliau finansų rinkose vis dar gali būti labai neramu ir rizika jūsų pozicijoms gali padidėti dėl:

  1. Didesnio spredo ir didesnės tikimybės, kad įsakymai bus atmesti dėl per mažo likvidumo;
  2. Padidėjusio rinkos įsakymų ir Stop Loss pavedimų praslydimo;
  3. Tik uždarymo režimo taikymo, naudojant bet kurias arba visas mūsų teikiamas finansines priemones;
  4. Prekybos sustabdymo ir pasikeitusių mūsų finansinių priemonių prekybos sesijų.

Šios priemonės yra tik tipiško neigiamo poveikio, būdingo didesniam rinkų svyravimui, požymis, ir mes pasiliekame teisę įvesti bet kokias papildomas laikinas arba nuolatines priemones ir prekybos apribojimus, kurie, mūsų manymu, esant tokioms išskirtinėms aplinkybėms, yra būtini.

Taip pat atkreipiame jūsų dėmesį, kad taikydami minėtas sąlygų, mes laikomės apsaugos nuo neigiamo jūsų sąskaitos balanso politikos. Tačiau tokiai apsaugai reikalingas tinkamas finansų rinkų veikimas, todėl tokiomis ekstremaliomis aplinkybėmis gali būti neįmanoma taikyti šios politikos.

Įsitikinkite, kad jums tinka jūsų pozicijų dydis ir, jeigu reikia, apsvarstykite galimybę sumažinti savo pozicijas finansų rinkose arba pridėti lėšų savo sąskaitose, kad atlaikytumėte galimus didesnius kainų svyravimus.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.