Italijos parlamento rinkimai: prekybos sąlygų pakeitimai

Kovas 02, 2018 08:46

Gerbiami prekiautojai,

Prieš sekmadienį, 2018 m. kovo 4 d. vyksiančius Italijos parlamento rinkimus netikrumas rinkoje didėja. Dėl šios situacijos atliksime pakeitimus, kurie gali turėti įtakos Jūsų prekybai.

Bus atlikti šie pakeitimai:

  1. Maksimalus valiutų porų svertas bus sumažintas iki 1:200.
  2. Maksimalus pinigų indeksų CFD svertas bus sumažintas iki 1:100.

Pakeitimai bus taikomi per 3 valandas po atitinkamų instrumentų sesijos uždarymo nuo penktadienio, 2018 m. kovo 2 d., iki pirmadienio, 2018 m. kovo 5 d., 12:00 popiet (EET).

Atkreipkite dėmesį, kad šie pakeitimai galios atidarytiems sandoriams, ir dėl to Jūsų sąskaitai gali būti taikomi griežtesni maržos reikalavimai.

Žinokite, kad laikotarpiu iki Italijos rinkimų ir po jų, galima didesnė rizika, įskaitant:

a. staigius rinkos kainų svyravimus, ypač susijusius su CFD sandoriais EUR pagrindu ir valiutų poromis, apimančiomis EUR;

b. didelius aukščiau nurodytų instrumentų kainų skirtumus, ypač laikotarpiu tarp sesijos uždarymo penktadienį, kovo 2 d., ir sesijos atidarymo pirmadienį, kovo 5 d.;

c. ribotą likvidumą, dėl kurio gali padidėti atmestų įsakymų skaičius ir praslydimai.

Be aukščiau aprašytų pakeitimų, Admiral Markets pasilieka teisę atlikti tolesnius pakeitimus, atsižvelgdama į rinkos padėtį, susijusią su Italijos parlamento rinkimais.

Papildomi pranešimai gali būti pateikiami mūsų svetainėje, el. paštu ar vidinėje MetaTrader pašto sistemoje. Tokie pakeitimai gali (neapsiribojant) apimti:

a. griežtesnius maržos reikalavimus kitiems instrumentams ir dar griežtesnius maržos reikalavimus aukščiau nurodytiems instrumentams

b. papildomus prekybos apribojimus arba kurių nors ar visų aukščiau aprašytų pakeitimų taikymo terminų pratęsimą papildomam laikotarpiui.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.