JAV akcijų CFD galima prekiauti mini- ir mikrolotais!

Rugpjūtis 19, 2019 19:36

Gerb. prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad „Admiral Markets" siūlo prekiauti JAV akcijų CFD sumažintais minimaliais sandorio dydžiais ir sandorio žingsniais.

Nuo pirmadienio, 2019 m. rugpjūčio 19 d., minimalus daugelio JAV akcijų CFD sandorių dydis ir žingsnis „Trade.MT5" sąskaitoje sumažėjo iki 0,1 ir 0,01 loto, atsižvelgiant į jų dabartines kainas ir mažiausią įmanomą maržos reikalavimą.

Naujų mažiausių sandorio dydžių ir žingsnių pavyzdžiai:

Akcijų CFD kaina

Minimalus 20 % arba didesnis maržos reikalavimas

Minimalus 10 % arba mažesnis maržos reikalavimas

Mažiau nei 10 USD

1 lotas ir 1 loto žingsnis

1 lotas ir 1 loto žingsnis

10-20 USD

1 lotas ir 1 loto žingsnis

0,1 lotas ir 0,1 loto žingsnis

Daugiau kaip 20 USD

1 lotas ir 1 loto žingsnis

0,1 lotas ir 0,01 loto žingsnis

Prekybos priemonių maržos reikalavimus galima patikrinti skyriuje Sandorio ypatybės. Tai nepriklauso nuo klientui priskirtos kategorijos.

Toks pakeitimas suteikia galimybę prekiauti JAV akcijų CFD prekiautojams, turintiems mažesnį depozitą, ir leidžia tiksliau valdyti savo pinigus.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Prekiaukite „Facebook“,„Apple“ arba „Tesla“!

2019 m. rugpjūčio mėn. pirmoje pusėje „Admiral Markets Group" visame pasaulyje buvo daugiausia prekiaujama būtent šių trijų JAV bendrovių akcijų CFD. Dabar šiomis akcijomis galima prekiauti nuo 0,1 loto, taigi galite pradėti prekiauti 10 kartų mažesne marža ir daug mažesniais žingsniais - 0,01.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.