Kiek apsaugos reikia? Išsakykite SAVO nuomonę ESMA!

Vasaris 01, 2018 14:24

Gerbiami prekiautojai,

Šiuo metu Europos vertybinių popierių ir rinkų institucija ESMA (The European Securities and Markets Authority angl.k.) peržiūri priemones, kurios gali drastiškai paveikti tai, kaip Jūs vykdote prekybą.

Pagrindinis šios peržiūros aspektas yra susijęs su maržos reikalavimais, taikomais CFD prekybai. Priklausomai nuo prekybos instrumento, didžiausio galimo sverto dydis (todėl ir susijusios maržos) gali būti nuo 5 iki 30, tai reikštų, kad viena iš pagrindinių priežasčių – didžiulis sverto poveikis – staiga taptų daug mažiau patrauklus, renkantis prekybą CFD instrumentais.

Šiuo metu Admiral Markets UK Ltd. suteikia galimybę pasirinkti sverto dydį patiems. Kiekvienas klientas gali pats nuspręsti, koks sverto dydis: 10, 50 ar didžiausias 500 yra jam priimtiniausias. Dėl sverto poveikio didėja ne tik galimas pelnas, bet ir nuostoliai. Kuo svertas didesnis, tuo didesnis galimas pelnas, o kartu ir galimi nuostoliai. Paskaityti apie tai daugiau galite mūsų svetainėje, skiltyje rizikos valdymas.

PASTABA: sužinokite daugiau apie ESMA pasiūlymus (anglų kalba).

Jūsų Nuomonė yra Svarbi, todėl nieko nelaukite!

Jei norėtumėte išsakyti ESMA savo nuomonę šiuo klausimu, dabar JŪS turite puikią galimybę! ESMA leidžia visiems rinkos dalyviams teikti pastabas internetu iki 2018 m. vasario 5 d..

Pasakykite, ką galvojate, ir dar šiandien nusiųskite savo atsakymą tiesiogiai ESMA!

Tai galite padaryti labai paprastai: atidarykite ESMA interneto puslapį ir pagal pateiktas instrukcijas išsiųskite savo atsakymus el. paštu į CFECFDBO@esma.europa.eu.

Norėtume iš anksto padėkoti Jums už tai, kad dalinatės savo nuomone su ESMA. Mes, Admiral Markets UK Ltd., visuomet pritariame tinkamam ir griežtam reguliavimui, tačiau manome, kad proporcingumo principo nederėtų užmiršti niekada. Su Jūsų pagalba galime užtikrinti, kad Finansų srityje su kiekvienu būtų elgiamasi sąžiningai.

ESMA rengs konsultacijas rinkos dalyviams iki vasario 5 d., pirmadienio. Data, kada įsigalios faktiniai pakeitimai, jei jų bus, kol kas nėra žinoma. Jeigu bus nuspręsta priimti kokius nors pakeitimus, mes būtinai informuosime visus mūsų klientus.

Mes dirbame Jums!

Jei turite kokių nors klausimų, drąsiai kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo skyrių ar susisiekite su asmeniniu vadybininku.

Pagarbiai,

Admiral Markets UK Ltd.

P.S. Admiral Markets UK Ltd. jau teikia geriausias galimas apsaugos priemones, įskaitant šias:

  • Pasirenkamas svertas – kitaip nei daugelis mūsų konkurentų, mes leidžiame pasirinkti Jums tinkamiausią finansinio sverto lygį. Pasirinktas finansinio sverto lygis (nuo 10 iki 500) priklausys tik nuo Jūsų!
  • Neigiamo sąskaitos balanso Apsaugos politika – mūsų teikiama apsauga nuo papildomų įsipareigojimų.
  • Rizikos valdymo mokymai – aiškiai ir išsamiai, taip, kaip ir turėtų būti.
  • Asmens rizikos valdymas be jokių apribojimų – pvz., Stop Loss be minimalių atstumų!
Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.