Dėl Kinų naujųjų metų šiek tiek keičiamas prekybos grafikas

Vasaris 01, 2019 16:40

Gerb. Prekiautojai,

norėtume pranešti apie būsimus su indeksu Hang Seng [HSI50] susijusius pokyčius. Dėl artėjančio Kinų naujųjų metų laikotarpio šiek tiek keisis prekybos šio indekso CFD instrumentais grafikas. Tiksliau, nuo 2019 m. vasario 5 d. iki vasario 7 d. prekyba nevyks.

Šiuo šventiniu laikotarpiu norėsite prekiauti toliau? Su Admiral Markets tai įmanoma! Mes siūlome beveik 20 indeksų, įskaitant DAX30, DJI30, FTSE100 ir ASX200, CFD instrumentus. Minėtu šventiniu laikotarpiu šiais instrumentais galėsite prekiauti įprastomis prekybos valandomis.

Daugiau sužinoti apie mūsų siūlomus indeksų CFD instrumentus ir dabartinius spredus, taikomus mūsų populiariausiems indeksų CFD, galite čia.

Pastaba. Įprastos valandos“ skiriasi priklausomai nuo instrumento. Konkrečią informaciją apie kiekvieną instrumentą rasite mūsų svetainėje, skiltyje Sandorio ypatybės.

Atkreipkite dėmesį, kad šventiniu laikotarpiu turint atidarytų sandorių ir atidėtų įsakymų rizikos lygis yra aukštesnis. Nurodytos prekybos valandos taip gali būti keičiamos atitinkamų biržų ar likvidumo teikėjų, o šie pokyčiai gali turėti įtakos taikomoms išankstinio uždarymo sąlygoms. Be to, tokiu laikotarpiu dėl mažesnio likvidumo rinkoje gali atsirasti didesnių spredų tikimybė.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.