Tęsiame klientų aptarnavimą per pasaulinę „Covid-19" krizę

Kovas 12, 2020 16:49

Gerb. prekiautojai,

Kadangi nerimaujate dėl galimo koronaviruso poveikio, norime jus patikinti dėl atsargumo priemonių, kurių imasi „Admiral Markets", siekdama užtikrinti, kad nesutriktų paslaugos, kurias teikiame savo klientams.

„Admiral Markets" taiko tvirtą verslo tęstinumo sistemą, kurioje mūsų verslo tęstinumo planai yra reguliariai peržiūrimi ir tikrinami. Tai apima ir planus, kad „Admiral Markets" darbuotojai galėtų dirbti nuotoliniu būdu, jeigu to prireiktų dėl plataus masto saugumo priemonių bet kuriame iš regionų, kuriame veikia mūsų įmonė.

„Admiral Markets" toliau atidžiai stebi situaciją ir laikosi kiekvienos šalies, kurioje dirbame, vyriausybės nurodymų sveikatos srityje, užtikriname, kad esame pasirengę laikytis bet kurių kitų vyriausybės rekomendacijų.

Nors kai kuriuose regionuose internetiniai brokeriai patyrė techninių sunkumų dėl didelių rinkos svyravimų ir prekybos apimčių, o jų klientai dėl to negalėjo pateikti įsakymų, „Admiral Markets" didžiuojasi galėdama patvirtinti, kad visos mūsų prekybos sistemos veikė krizės metu, o mūsų techninė infrastruktūra yra pritaikyta didelėms prekybos apimtims. Tai tik vienas iš daugelio privalumų, prekiaujant su 2019 metų CFD brokeriu (pagal „Brokerwahl.de") ir 2020 metų TOP CFD brokeriu (DKI, 2020).

Nenumatome jokių paslaugų, kurias teikiame klientams, techninių sutrikimų ir jau ėmėmės veiksmų, kad užtikrintume tęstinę veiklą šioje ir toliau besitęsiančioje situacijoje. Tačiau, jeigu pagrindinėse rinkose įvyks prekybos pertrauka, išvestiniams CFD produktams ir visoms prekybos priemonėms, susijusioms su pagrindinėmis rinkomis, tuo metu nebus teikiamos tiesioginės kainos mūsų platformose.

Nors rinkos svyravimai tokiose situacijose gali sukelti nerimą daugeliui prekiautojų ir investuotojų, prekiaudami su „Admiral Markets", turite galimybę gauti pelno tiek kylančiose, tiek ir krintančiose rinkose, nes galite atidaryti tiek ilgas, tiek ir trumpas pozicijas. Be to, kadangi rinkų prekyba vyksta internetu, nesvarbu, ar galite keliauti, ar ne, prieigą prie mūsų prekybos sistemų turėsite ir galėsite išnaudoti visas galimybes.

Jeigu turite klausimų dėl koronaviruso ir galimo jo poveikio jūsų prekybos ir investavimo veiklai, susisiekite tiesiogiai su savo sąskaitos valdytoju.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.