​Kompensacijos po penktadienio GBPUSD staigaus kainų kritimo Admiral.Markets sąskaitų turėtojams

Spalis 11, 2016 17:19

Gerb. Prekiautojau,

2016 m. spalio 7 d., penktadienį 02:07 (Rytų Europos laiku), Didžiosios Britanijos Svaro kursas staiga krito kitų valiutų atžvilgiu dėl nerimo apie galimą "kietą Brexit pasitraukimą" ("hard Brexit").

Rinkoje staiga sumažėjus likvidumui, likvidumo tiekėjai – didieji bankai ir brokerių kompanijos, rinkai pateikė labai skirtingas ir nenuoseklias kotiruotes.

Mūsų likvidumas buvo pakankamas ir nenumatytų kainų pokyčių valiutų porose nebuvo pastebėta, išskyrus GBP/USD valiutų porą, kurioje susiformavo spyglys, siekęs 1.11 lygi mūsų prekybos serveryje Live2.

Nors ši kaina buvo pateikta kitos sandorio šalies – likvidumo tiekėjo ir nėra klaidinga, mes nenorime, kad šis konkretus kainų lygis įtakotų klientų prekybos rezultatus.

Mes matome, kad 1.17944 kaina, kuri buvo pateikta Live2 serveriui jau kitą minutę po šuolio (02:08 Rytų Europos laiku), yra artima vidutinei rinkos kainai 1,15 - 1,19 diapazone.

Visiems GBP/USD, GBP/USD-Pro sandoriams, įvykdytiems žemiau 1.17944 kainos 2016 m. spalio 7 d. 02:07 (Rytų Europos laiku) bus taikomos kompensacijos, kurios bus atliktos spalio 11 d. ir atsispindės Trade.MT4 sąskaitų balanse kaip balanso patikslinimas (Balance adjustment).

Kompensacija bus apskaičiuota kaip skirtumas tarp tikrosios GBP/USD sandorio įvykdymo kainos spyglio metu ir 1.17944 kainos punktais, rezultatą padaugintus iš punkto vertės prekybinės sąskaitos valiuta bei atitinkamo pozicijos dydžio. (point value per lot in account's base currency and respective order's volume in lots).

Jei turėjote keletą GBP/USD sandorių – bendra suminė kompensacija bus pervesta į Jūsų sąskaitą.

Jei jau esate gavę dalinę kompensaciją, papildoma dalinė kompensacija bus pervesta į sąskaitą, kad bendras kompensacijos rezultatas atitiktų aukščiau pateiktą apskaičiavimo principą.

Naudodamiesi proga, norime padėkoti Jums už kantrybę, kuri yra neįkainojama prekiautojo vertybė.

Jei turite papildomų klausimų dėl Svaro sterlingo kainos šuolio, prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo skyrių ar susisiekite su savo sąskaitos vadybininku.

Pagarbiai
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.