Lenkijos nepriklausomybės diena: mūsų prekybos grafiko pakeitimai

Lapkritis 09, 2018 16:52

Gerb. Prekiautojai,

atkreipkite dėmesį, kad 2018 m. lapkričio 12 d. indekso WIG20 ateities sandorių CFD instrumentais prekiauti nebus galima, nes tą dieną bus švenčiama Lenkijos nepriklausomybės diena. 2018 m. lapkričio 13 d. prekybos valandos vėl bus įprastos.

Primename, kad Admiral Markets taip pat siūlo prekiauti 16 grynųjų pinigų indeksų CFD instrumentais ir dar trijų indeksų ateities sandorių CFD, jau nekalbant apie daugiau nei 40 valiutų porų ir tūkstančius akcijų. Todėl prekybos galimybių tikrai netruks. Sužinokite daugiau apie mūsų siūlomus finansinius instrumentus.

Pastaba. „Įprastos valandos“ skiriasi priklausomai nuo instrumento. Konkrečią informaciją apie kiekvieną instrumentą rasite mūsų svetainėje, skiltyje Sandorio ypatybės.

Žinokite, kad šventiniu laikotarpiu turint atidarytų sandorių ir atidėtų įsakymų rizikos lygis yra aukštesnis. Nurodytos prekybos valandos taip gali būti keičiamos atitinkamų biržų ar likvidumo teikėjų. Be to, tokiu laikotarpiu dėl mažesnio likvidumo rinkoje gali atsirasti didesnių spredų tikimybė.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.