Maržos reikalavimų pasikeitimai prieš Katalonijos Prezidento kalbą

Spalis 10, 2017 17:17

Gerb. Prekiautojau,

Šiandien 19:00 rytų Europos laiku (EET) bus surengta Katalonijos prezidento Carleso Puigdemonto "pagrindinė kalba". Yra tikimybė, kad prezidentas pasinaudojęs šia proga gali paskelbti Katalonijos nepriklausomybę nuo Ispanijos. Įvykiai pasisukę tokia linkme gali sukelti kainų spragas (price gap) ir padidinti rinkos nepastovumą.

Siekiant apsaugoti klientus nuo neigiamo balanso rizikos, 2017 m. spalio 10 d., antradienį nuo 18:00 val. iki 23:59 val. rytų Europos laiku (EET), bus pakeisti maržos reikalavimai:

Maksimalus svertas 1:200
Pagrindinėms valiutų poroms, mažosioms valiutų poroms, egzotinėms valiutų poroms ir poroms su CHF, [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100]

Maksimalus svertas 1:50
[AEX25], [CAC40], [MDAX50], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote

Jei turite atvirų pozicijų su aukščiau nurodytais prekybos instrumentais, patariame įsitikinti ir du kart patikrinti ar užteks laisvų lėšų atlaikyti šiems maržos pokyčiams jūsų sąskaitoje, kadangi sverto pasikeitimai bus pritaikyti ir atviroms pozicijoms. Esant poreikiui, pasirinkus depozito pervedimą savo prekybos sąskaitą galite papildyti momentiniais pervedimais.

Taip pat kviečiame plačiau susipažinti su rizikos valdymo pagrindais mūsų interneto puslapyje.

Jei turite klausimų – nedvejodami susisiekite su savo sąskaitos vadybininku arba su klientų aptarnavimo komanda:

info@admiralmarkets.com/lt
+370 5 210 4841

Pagarbiai,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.