„MetaTrader" suderinamumo su „MacOS Catalina" problema

Spalis 11, 2019 20:17

Gerb. prekiautojai,

Ši informacija aktuali tik tiems, kurie naudoja „MetaTrader for Mac" platformą.

Deja, naujausias MacOS atnaujinimas „Catalina" pateikė suderinamumo problemą, dėl kurios neveikia „MetaTrader" platformos programa. Mes rekomenduojame prekiautojams, dirbantiems su „MacOS" ir norintiems toliau prekiauti savo „Mac" platformoje, sistemos neatnaujinti, kol ji bus pataisyta.

Tuo tarpu prekiautojai, kurių platforma jau neveikia, gali toliau prekiauti naudodamiesi žiniatinklio prekybos portalu arba įdiegti „Windows" į savo „Mac" sistemas kaip antrąją OS, arba naudoti virtualizacijos programinę įrangą, pavyzdžiui, „Parallels"

Visa tai netaikoma prekiautojams, kurie prekiauja kompiuterio naršyklėje arba naudojasi „Windows" platforma, jie gali tęsti prekybą be rūpesčių.

Jeigu turite daugiau klausimų dėl šios problemos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Rinkų prekyba kompiuterio naršyklėje, naudojant „WebTrader"

„Admiral Markets" siūlo galimybę prekiauti su „MetaTrader 5" savo kompiuterio naršyklėje arba nemokamai atsisiųsti visą platformą! Gaukite prieigą prie realiojo laiko rinkos duomenų, techninės analizės, profesionalių prekybos ekspertų įžvalgų ir tūkstančių prekybos priemonių, kuriomis galite prekiauti ir investuoti. Pradėkite savo prekybos kelią tinkamai, spauskite šį reklaminį paveikslėlį, jeigu norite prekiauti!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.