Mūsų Mažmeninės prekybos klientams nuo šiol pasiekiami daugiau nei 300 ETF CFD ir 8 žaliavų CFD instrumentai

Spalis 19, 2018 14:39

Gerb. Prekiautojai,

Daugiau nei 300 finansinių instrumentų, kurie buvo pasiekiami išskirtinai tik Admiral Markets Pro klientams, dabar pasiekiami visiems Mažmeninės prekybos klientams, turintiems Trade.MT5 sąskaitas.

Naujausi žaliavų CFD leidžia Mažmeninės prekybos klientams prekiauti dideliu kintamumu pasižyminčiose vario, kakavos, arabika kavos, robusta kavos, medvilnės, apelsinų sulčių, žaliavinio cukraus ir baltojo cukraus rinkose.

Mes taip pat praplėtėme savo teminio ir diversifikuoto investavimo galimybių pasiūlymą Mažmeninės prekybos klientams. Trade.MT5 sąskaitų turėtojai dabar gali prekiauti daugiau nei 300 didelio kintamumo biržoje prekiaujamų fondų (ETF) CFD instrumentais. Minėti fondai priklauso svarbiausioms ETF grupėms: SPDR, Xtrackers, Vanguard, Lyxor, VanEck ir iShares (kurią valdo stambiausia investicijų valdytoja „BlackRock“).

Prekybos naujaisiais instrumentais privalumai:

Žaliavų CFD:

1. Galiojimo laikas: nėra. Taikykite ilgalaikes strategijas ir laikykite sandorius atidarytus taip ilgai, kaip tik norite.

2. Komisiniai: nėra. Mėgaukitės mažesnėmis prekybos išlaidomis, mokėdami tik spredą ir dienos finansavimo išlaidas.

3. Svertas: vidutinis. Fiksuotas 1:10 svertas Mažmeninės prekybos klientams ir 1:50 svertas Admiral Markets Pro klientams, prekiaujantiems žaliavų CFD, ir 1:100, prekiaujantiems vario CFD.

Prekybos ETF CFD privalumai:

1. Pardavimo (short) sandoriai: galimi. Naudokite visus įrankius, kurių reikia norint gauti pelno, net ir tada, kai rinkos kainos krenta.

2. Komisiniai: nedideli. Mėgaukitės nedidelėmis sandorio išlaidomis, nes komisiniai prasideda vos nuo 0,01 USD už akciją, minimalus mokestis yra 1 USD (JAV), 0,12 %, mažiausiai 5 EUR (euro zona), 0,07 %, mažiausiai 8,0 GBP (JK).*

3. Svertas: įvairus. Atsižvelgiant į bazinio ETF likvidumą, Mažmeninės prekybos klientams taikomas 1:2–1:5 dydžio svertas, o Admiral Markets Pro klientams – 1:20.

Susipažinkite su kitomis svarbiomis prekybos sąlygomis, susijusiomis su naujaisiais CFD instrumentais, mūsų svetainės skiltyje Sandorio ypatybės, pasirinkdami Žaliavų ir ETF grupes.

Vis dar prekiaujate MetaTrader 4 sąskaitoje? Dabar pats metas išbandyti MetaTrader 5 ir mūsų puikųjį Trade.MT5 pasiūlymą, nes tik jis apima naujuosius instrumentus.

Registruokitės Trade.MT5 sąskaitai čia

Pagarbiai

Admiral Markets

*Aukščiau nurodyti komisiniai taikomi kiekvienai ETF CFD sandorio pusei ir išreiškiami atitinkamos šalies nacionaline valiuta.

CFD yra sudėtingi instrumentai, dėl kurių kyla didelė rizika greitai prarasti pinigus taikant finansinį svertą. 83 % neprofesionaliųjų investuotojų sąskaitų prarandami pinigai prekiaujant CFD su šiuo tiekėju. Turėtumėte pagalvoti, ar suprantate, kaip veikia CFD ir ar galite sau leisti prisiimti didelę riziką prarasti savo pinigus. Daugiau informacijos rasite admiralmarkets.com/lt

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.