Nasdaq sveikina Admiral Markets AS prisijungus prie Nasdaq Baltic obligacijų sąrašo

Sausis 12, 2018 15:28

Gerbiami Prekiautojai,

Mums malonu pranešti, kad Nasdaq (NDAQ) paskelbė, jog nuo 2018 m. sausio 11 d. Admiral Markets AS išleistos obligacijos yra įtrauktos į Nasdaq Baltic obligacijų sąrašą Nasdaq Taline.

"Admiral Markets AS" iš Estijos bendrovės išaugo į pasaulinę internetinės prekybos įmonę ir džiaugiuosi, kad jie skatina tvarų augimą ateityje dalyvaudami vertybinių popierių biržoje", - sakė "Nasdaq Tallinn" generalinis direktorius Kaarel Ots. "Be to, gera matyti, kad įmonės vis dažniau siekia pateikti savo pasiūlymus būtent smulkiesiems investuotojams. Admiral Markets AS yra puikus pavyzdys, išleidžiantis ir siūlantis obligacijas, kurių nominali vertė yra 100 eurų."

Buvo pateiktas viešas Admiral Markets AS obligacijų platinimas Baltijos šalyse. 306 investuotojai įsigijo obligacijų iš viso už 1,826,800 EUR. Obligacijos nominali kaina 100 EUR, metinė palūkanų norma 8%, palūkanos išmokamos du kartus per metus. Obligacijų išpirkimo data yra 2027 metų gruodžio 28 d., iki kurios emitentas turi išpirkti visas obligacijas.

"Finansų sektoriuje veikiančiai bendrovei kapitalo pritraukimui turi būti naudojami keli šaltiniai. Būdami vertybinių popierių biržoje listinguojamųjų įmonių sąraše tampame dar skaidresne kompanija ir padidiname potencialių investuotojų susidomėjimą" sako Sergei Bogatenkov, Admiral Markets AS valdybos narys. Rinkos šiuo metu siūlo mums patrauklią palūkanų normą ir užtikrina likvidumą, tad mes norime būti tikri, kad pasinaudojame tokiu pasiūlymu. Mes ketiname panaudoti pritrauktas lėšas savo pozicijų stiprinimui rinkose, kuriose jau veikiame. Siekiame didinti mūsų klientų skaičių, kartu didinti klientų kapitalą ir galiausiai tapti viena iš TOP 10-ties geriausių šio sektoriaus kompanijų.

Daugiau informacijos apie obligacijų emisiją rasite interneto puslapyje admiralmarketsgroup.com/bonds/.

Atkreipkite dėmesį: Naujiena yra tik informacinio pobūdžio ir neteikia investicijų patarimų.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.