Nauja atlygio programa Profesionaliems klientams ir Admiral Club programos nutraukimas

Liepa 17, 2018 12:41


Gerb. Prekiautojau,

su džiaugsmu pranešame, kad nuo 2018 m. rugpjūčio 1 d. pradėsime vykdyti naują lojalumo programą Pro.Cashback, kuri bus taikoma mūsų klientams, prekiaujantiems Admiral Markets Pro sąlygomis.

Naujosios programos sąlygos pateikiamos žemiau:

  • Atlygį už prekybą gausite Realiose prekybinėse sąskaitose Trade.MT4, Trade.MT5 ir Zero.MT4.
  • Atlygį apskaičiuosime pagal Jūsų mėnesio prekybos apimtį, atsižvelgdami į uždarytus sandorius.
  • Norint gauti atlygį nereikės jo prašyti ar imtis kokių nors ypatingų veiksmų – mes įskaitysime jį į Jūsų sąskaitą automatiškai kiekvieno mėnesio pirmąją kalendorinę dieną.
  • Skaičiuodami atlygį neįtrauksime sandorių, kurių trukmė yra mažesnė nei 15 minučių arba kurių pelno ir nuostolio vertės yra mažesnės už prekiaujamų instrumentų dviejų tipinių spredų vertes, taip pat sandorių dėl akcijų CFD ir ETF CFD.
  • Nebus taikomi tokie apribojimai, kaip minimalių mėnesio apimties duomenų minimalios mokėjimo vertės.
  • Kadangi prekybos paskatų gavimas Mažmeninės prekybos klientams bus apribotas, naująją atlygio programą galėsime taikyti tik Profesionaliems klientams.

Gaukite atlygį už prekybą kiekvieną mėnesį

Savo naująją programą Pro.Cashback kūrėme siekdami, kad ji būtų kuo paprastesnė ir visiems tinkama, ir taikysime ją automatiškai be jokių minimalių išankstinių sąlygų. Tikimės, kad mūsų Admiral Markets Pro klientai įvertins naująją atlygio programą, ir ji pasirodys jiems patogi, nes žinome, kad prekiaujant finansų rinkose profesionaliai tenka susidurti su daugybe sunkumų.

Admiral Club programos nutraukimas visų klientų atžvilgiu

Remiantis 2018 m. kovo 27 d. Europos vertybinių popierių ir rinkų institucijos (ESMA) sprendimu, Mažmeninės prekybos klientams nebegalėsime skirti prekybos paskatų. Vadovaudamiesi šiuo sprendimu, informuojame, kad programa Admiral Club bus nutraukta visų klientų atžvilgiu. Vis dėl mūsų Profesionalūs klientai galės dalyvauti naujojoje lojalumo programoje ir gauti naudos.

Nuo 2018 m. rugpjūčio 1 d. už prekybą daugiau nebegausite Admiral Club taškų. Sukauptus taškus galėsite iškeisti į pinigus Prekiautojo kabinete iki 2018 m. rugsėjo 1 d., o po šios datos visi likę taškai bus anuliuoti.

Ši informacija dėl Admiral Club yra taikoma Jums, nesvarbu, ar šiuo metu esate priskiriami Mažmeninės ar Profesionalios prekybos klientų kategorijai, todėl nepamirškite išsigryninti savo sunkiai uždirbtų taškų!

Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami kreipkitės į klientų aptarnavimo komandą.

Linkėjimai

Admiral Markets UK Ltd


Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.