Auksas įtrauktas kaip nauja valiuta į „Admiral Markets" piniginę

Kovas 19, 2020 19:21

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo 2020 m. kovo 19 d., ketvirtadienio, „Admiral Markets" piniginėje, Prekiautojo kabinete, auksas bus įtrauktas kaip nauja valiuta.

„Admiral Markets" piniginė – tai centrinė sąskaita, kuri gali susieti prekybos sąskaitas su lėšomis, esančiomis banko sąskaitose, elektrinėse piniginėse, kreditinėse kortelėse ir dar daugiau. Dėl to prekiautojai gali įdėti depozitą tiesiai į savo pinigines, o ne pervesti į atskiras prekybos sąskaitas. Tai apsaugo deponuotas lėšas, kai prekybos sąskaitose yra atvirų pozicijų.

Galimybė pasirinkti auksą kaip sąskaitos valiutą prekiautojams suteikia dar vieną būdą diversifikuoti savo investicinius portfelius, o perkantiems ir laikantiems aktyvus – tai būdas išlaikyti ilgalaikes tauriojo metalo pozicijas. Tai paprasta – jeigu vis tiek ketinate investuoti pinigus, kodėl gi negalėtumėte investuoti su auksu?

Investavimas į auksą

Visame pasaulyje auksas visada buvo gerbiamas dėl jo vertės ir turtingos istorijos. Lyginant su popierine pinigais, monetomis ar kitomis turto rūšimis, auksas per daugelį metų išsaugojo savo vertę, ir žmonės naudoja jį kaip būdą perduoti savo turtą iš kartos į kartą.

Nors šis metalas naudojamas komercinėje ir pramoninėje veikloje, pavyzdžiui, juvelyriniuose dirbiniuose ir mobiliuosiuose telefonuose, juo taip pat labai dažnai spekuliuoja prekiautojai, rizikos draudimo fondai ir net centriniai bankai, o ekonominio netikrumo laikais juo plačiai prekiaujama. Tiesą sakant, šiuo metu aukso kaina linkusi kilti, nes investuotojai atsigręžią į šį metalą kaip į saugaus prieglobsčio aktyvą – kuris naudojamas elektrai ir šilumai, bet kurį taip pat galima išlydyti ir paversti pinigais.

Keisk savo pinigus į auksą

„Admiral Markets" piniginėje keisti pinigus į auksą yra taip pat paprasta, kaip ir keisti į bet kurią kitą fiat valiutą. Tiesiog pasirinkite, kokią sumą pinigų norėtumėte iškeisti į auksą, ir mes akimirksniu jūsų pinigus paversime tauriojo metalo vienetais, priklausomai nuo uncijos kainos keitimo metu.

Taip pat galite pakeisti savo aukso likutį į fiat valiutą, vėlgi remdamiesi aukso uncijos kaina keitimo metu. Kaip ir su kitomis valiutomis, kadangi aukso rinka svyruoja visą prekybos dieną, jūs galite gauti daugiau arba mažiau, priklausomai nuo kainos operacijos metu.

Atminkite, kad fizinio aukso iš savo sąskaitos išimti negalėsite.

Prekiaukite auksu

Kai būsite pasirengę prekiauti auksu – tiesiog pasirinkite papildyti savo prekybos sąskaitą turimu aukso likučiu, ir tos lėšos bus pervestos tiesiai iš jūsų piniginės į jūsų sąskaitą, kad galėtumėte nedelsdami pradėti prekiauti ir investuoti.

Paįvairinkite savo portfelį jau šiandien!

Vienas pagrindinių rizikos valdymo principų yra diversifikavimas, ypač nepastoviose rinkose. „Admiral Markets" didžiuojasi, suteikdama klientams galimybę prekiauti ir investuoti į tūkstančius pasaulio finansų rinkų, naudojantis viena prekybos sąskaita, tai reiškia, kad galite sukurti diversifikuotą investicinį portfelį, prekiaudami tik su vienu brokeriu.

Ši išskirtinė naujovė – aukso kaip valiutos įtraukimas į jūsų piniginę – tai tik dar vienas žingsnis, užtikrinantis jūsų galimybę diversifikuoti savo aktyvus, net jeigu aktyviai jais ir neprekiaujate. Tiesiog prisijunkite prie Prekiautojo kabineto, kad galėtumėte pakeisti savo lėšas į auksą jau šiandien!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.