Naujametinis priedas laukia prekiautojų

Gruodis 07, 2015 12:09

Gerbiamas Prekiautojau,

Admiral Markets Forex ir CFD prekiautojams dovanoja 30% priedą, padalintą į sudėtinius 10% pelno priedus, skiriamus per artimiausius tris mėnesius.

Mūsų prezidentas Dmitri Laush sako, kad šios akcijos laikas nėra atsitiktinis, tai yra paskatinimas po dažnai brangių švenčių sezono atsidėti pinigus į prekiautojo sąskaitą.

''Mes diegiame naujus metodus tam, kad padrąsintume ir palaikytume savo prekiautojus ateinančiais metais,'' sako p. Laush.

Pradedant nuo gruodžio 1 d. iki sausio pabaigos, šventinių sveikinimų akcija dovanoja 10% kaupiamąjį priedą, sutiekiamą jūsų uždirbtam pelnui kas mėnesį. Kiekviena priemoka įskaitoma sekantį mėnesį (žr. pavyzdį).

Įrašo reikšmė

1 mėn.

2 mėn.

3mėn

Depozitas/einamasis balansas

€ 1000

€ 1550

€ 1880

Uždirbtas pelnas

€ 500

€ 300

€ 700

10% pelno priedas

€ 50

€ 30

€ 70

Viso

€1550

€1880

€2650

P. Laush priduria: "Bėgant metams, Admiral Markets daug nuveikė, kad padėtų mūsų prekiautojams tapti sėkmingesniais. Tai dar vienas pavyzdys, parodantis, kad tai ne vien tik kalbos", teigia Dmitri.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.