„Admiral Market" pristato naują partnerių persiuntimo nuorodų kūrėją

Rugsėjis 06, 2019 18:36

„Admiral Markets" su džiaugsmu praneša, kad mūsų partnerių portale pristatytas naujas persiuntimo nuorodų kūrėjas!

Persiuntimo nuorodų kūrėjas įgalina partnerius kurti unikalias persiuntimo nuorodas skirtingiems puslapiams, produktams ir kalboms, kartu suteikdamas jiems galimybę peržiūrėti, kaip tuos puslapius matys tiksliniai klientai. Tai suteiks partneriams daug geresnes galimybes stebėti partnerius, kuriuos jie nukreipia.

Keletas naujosios sistemos pranašumų:

  • Generuoja nukreipimo nuorodas į 11 „Admiral Markets" 11 populiariausių puslapių: tiksliai žinosite, ką mato jūsų klientai.
  • Galite pasirinkti tinkamiausią auditorijos kalbą: padidinsite konversijų skaičių, siųsdami savo klientams tinkamiausią žiniatinklio turinį.
  • Galima peržiūrėti susietus nukreipimo puslapius: išbandykite savo persiuntimo nuorodas prieš jas siųsdami, kad įsitikintumėte, jog prasidėjus rinkodaros kampanijai nebus spragų.
  • Unikalus žymėjimas stebėjimo tikslais: nustatysite unikalias žymes, kad atskirtumėte skirtingas persiuntimo nuorodas ir galėtumėte stebėti jų veiksmingumą, kad ateityje galėtumėte sukurti dar efektyvesnes kampanijas.

Išbandykite persiuntimo nuorodų kūrėją savo partnerių portale jau šiandien!

Kodėl verta tapti „Admiral Markets" partneriu?

Bendradarbiavimas su „Admiral Markets" suteikia jums galimybę padidinti savo pajamas arba plėtoti verslą, tiesiog pakviečiant naujus prekiautojus prekiauti pas mus!

Keletas „Admiral Markets" partnerių pranašumų:

  • Konkurencingas komisinis mokestis: pasirinkite jums tinkamiausią komisinio mokesčio struktūrą. Kuo labiau plečiasi jūsų verslas, tuo didesnę komisinę kainą galime pasiūlyti.
  • Skaidrus ir lankstus mokėjimas: žinokite, kiek uždirbate naudodamiesi skaidriais mokėjimais ir teikiamomis ataskaitomis.
  • Darbas su patikimu, puikios reputacijos brokeriu: dirbkite su daugybę apdovanojimų laimėjusiu tinkamai reguliuojamu brokeriu, veikiančiu daugiau kaip 20 šalių.
  • Prieiga prie partnerių portalo 24/7: turėkite saugią ir tiesioginę prieigą prie savo puslapio su atnaujinamais rezultatais, komisinio mokesčio ir pelno informacija.
  • Naujausia rinkodaros medžiaga: pagerinkite savo rezultatus naudodami profesionalius reklaminius skydelius, valdiklius, lankstinukus, el. pašto šablonus, „Facebook" nuotraukas ir dar daugiau
  • Klientų palaikymas 24 kalbomis: mūsų įvairiakalbių specialistų komanda, pasirengusi jums padėti ir paaiškinti.

Pasiruošę pradėti? Sužinokite daugiau, kaip tapti „Admiral Markets" partneriu jau šiandien!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.