Naujiena - Snapchat ir JAV akcijų CFD prekybos sąlygos atnaujinimai

Kovas 21, 2017 09:43

Gerb. Prekiautojai,

Mūsų pastarasis sėkmingas CFD instrumentų sąlygų gerinimas įkvėpė klientus prekiauti didesnėmis apimtimis.

Mums patinka patenkinti klientų lūkesčius, todėl nusprendėme dar labiau pagerinti CFD sąlygas, naujausi pokyčiai įsigaliojo nuo 2017 kovo 14 d. antradienio.

Naujas akcijų CFD instrumentas

Norime jums pranešti, kad pridedame naujo prekybos instrumento - Snap Inc. (Snapchat) akcijos CFD - #SNAP. Snapchat yra populiarus socialinis tinklapis ir pranešimų platforma, sukurta išskirtinai mobiliųjų telefonų naudotojams, savo veiklą pradėjusi 2011 metais. Šiandien tai yra viena iš socialinių tinklų gigantų, sulaukiantis per 7 mlrd. peržiūrų per parą.

Atkreipkite dėmesį, jog naujas prekybos instrumentas yra prieinamas tik Trade.MT4 tipo sąskaitose AM-Live2 prekybos serveryje. Prekiautojai su senomis Trade.MT4 (anksčiau-Pro) sąskaitomis nebeturi galimybės naudotis naujais prekybos instrumentais ir jų sąrašas nebebus atnaujinamas. Norėdami gauti prieigą prie naujų prekybos instrumentų, paprasčiausiai atsidarykite naują Trade.MT4 tipo sąskaitą ir vidiniu pervedimu perkelkite lėšas savo Prekiautojo kabinete.

Naujas minimalus sandorio dydis, sandorio žingsnis ir prekybos sesijos laikas visiems US akcijų CFD instrumentams.

Tačiau tai dar ne visos naujienos. Nuo 2017 kovo 20 d. pirmadienio įvyks keletas pokyčių visų US akcijų CFD instrumentų sąlygose. Bus pakeistas minimalus komisinis mokestis, sumažintas minimalus sandorio dydis, sandorio žingsnis ir punkto vertė minimaliam sandorio dydžiui, taigi galėsite prekiauti mini sandoriais nuo 1 akcijos, kur sandorio žingsnis bus 1 akcija.

Pagrindinės US akcijų CFD pokyčių ypatybės:

  • Komisinis mokestis - 2 punktai už sandorio atidarymą ir uždarymą
  • Minimalus komisinis – 2 USD už operaciją
  • Naujas minimalus sandorio dydis akcijomis – 1 akcija
  • Naujas sandorio žingsnis akcijomis – 1 akcija
  • Nauja punkto vertė minimaliam sandoriui – 0.01 USD
  • Naujas 3 dienų Swap – Penktadienis
  • Naujos prekybos valandos (EET) – 16:35–23:00 Pirm.–Penkt.*

Admiral Markets - pirmoje vietoje esate Jūs. Taigi, jeigu turite klausimų ar reikia daugiau informacijos, nedvejodami parašykite mums, paskambinkite arba apsilankykite mūsų biure. Susisiekit su mumis.

*Atkreipiame Jūsų dėmesį, jog nuo kovo 12 d. iki kovo 26 d. (imtinai) kasdienės prekybos laikas pasislenka viena valanda atgal dėl ankstesnio JAV perėjimo prie vasaros laiko. Tai reiškia, kad prekybos sesijos prasideda ir pasibaigia viena valanda anksčiau. Sužinoti daugiau galite čia.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.