Naujos išskirtinės MT4 Supreme Edition ir MT5 Supreme Edition savybės

Rugsėjis 15, 2017 14:59


Gerb. Prekiautojau,

Jūs žinote, kad mes niekada nesustosime ieškoti būdų, kaip jums suteikti geriausius įrankius, padedančius sėkmingai dirbti. Dėl šios priežastis žinote, pasirinkote teisingai ir naudojatės puikaus brokerio Admiral Markets paslaugomis. Geriausi dalykai gyvenime yra nemokami ir todėl mes siūlome Jums mūsų - MetaTrader Supreme Edition - nemokamai, papildinį, su visomis reikalingomis funkcijomis, kurias galite išnaudoti ir gauti geriausią prekybos patirtį.

Su naujausiais mūsų "Supreme Edition" papildinio atnaujinimais, skirtais tiek MetaTrader 4, tiek ir MetaTrader 5! mes siūlome visiškai naują prekybos įrankių rinkinį, kuris padės palengvinti jūsų prekybą, daugiau nei kada nors ankščiau. Naujos funkcijos yra nemokamos ir prieinamos tik Admiral Markets prekiautojams.


Sužinokite daugiau apie šiuos atnaujinimus ir išbandykite!

Naujasis Mini Terminalas nebe toks mažas! Naudodami paprastą mygtuko paspaudimą jūs galite maksimaliai išnaudoti šį galingą įrankį ir pasinaudoti šiomis funkcijomis:

1. Paprastas įsakymo naudojant Ladder Trading

Paprastas Atidėtų ir Rinkos vykdomo įsakymų atidarymas naudojantis nauja pakopų prekybos funkcija Ladder Trading. Įsakymo rizikos ir pelno dydžiai yra apskaičiuojami automatiškai bei atvaizduojami skirtingomis spalvomis grafike ir tai labai lengva, paprasta nustatyti.


Norėdami pateikti atidėtą pirkimo įsakymą tiesiog paspauskite ant mėlynos pakopos ties norima kaina, slinkdami pelės kursorių aukštyn nustatysite Pelno fiksavimą ir žemyn, nustatydami Stabdyti nuostolį parametrą.

Norėdami atidaryti naują įsakymą iš karto tiesiog laikydami įspaustą Shift mygtuką klaviatūroje užveskite pelės kursorių ant pakopų.

2. Išplėstas Mini Terminalas su papildomomis funkcijomis

Paprastu vieno mygtuko paspaudimu () išplėskite Mini Terminalą į pilnai valdomą valdymo skydą jūsų sąskaitai.

Lengviau tvarkykite atidarytus ir paprašiau atidarykite naujus įsakymus ir gaukite svarbiausią informaciją apie pasirinktą prekybos instrumentą.

Galimos funkcijos:

  • Paprastas ir lengvai keičiamas įsakymo apimties keitimas (laikykite SHIFT mygtuką norėdami pridėti skaičius)
  • Grafiko valdymas: Įsakymo istorija, indikatorių Candle Countdown ar Pivot Points pridėjimas vieno mygtuko spustelėjimu
  • Įsakymo valdymas
  • Įsakymo dydžio ir rizikos skaičiuotuvas
  • Trendo kryptis ir stiprumas
  • Maržos skaičiuotuvas
  • Paprasta sąskaitos informacija

3. Paprastas įsakymo valdymas tiesiogiai grafiko lange

Naudodami naujausias funkcijas, šalia įsakymo informacijos grafike rasite mažą nustatymų mygtuką. Tiesiog paspauskite ant jo, kad galėtumėte lengvai valdyti savo įsakymą: Nustatyti SL / TP, atlikti dalinį uždarymą ir dar daugiau, arba atidaryti priešingą įsakymą ir apsidrausti tik vienu paspaudimu.

4. Naujo įsakymo atidarymas naudojant Išmaniąsias linijas

Anksčiau, naudodami funkciją "Smart Order Lines", jūs galėjote tik uždaryti įsakymą, ar dalinį uždarymą pagal laiką arba pagal kintamą kainą. Visoje naujoje atnaujintoje versijoje galite naudoti vertikalias, horizontalias arba laisvas trendo linijas, kad atidarytumėte įsakymus, pvz., pagal esamą kainą ar net pagal norimą laiką.

Visas šias naujas funkcijas galite išbandykite dabar! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atsisiųsti ir iš naujo įdiegti MetaTrader Supreme Edition jūsų turimoje MetaTrader 4 arba visiškai naujoje "perkrautoje" MetaTrader 5 platformoje.

Šiais MetaTrader Supreme Edition papildiniais galite nemokamai naudotis Realiose ir Demo sąskaitose. Esame įsitikinę, kad šie pažangių prekybos įrankiai taps labai naudingi visiems prekiautojams, pradedant labai aktyviais dienos prekiautojais!

Taigi, šiandien išbandykite šiuos papildinius nemokamai be jokios rizikos Demo sąskaitoje, arba įdiekite pasirinktą MetaTrader Supreme Edition versiją turėdami Realią sąskaitą.

Pagarbiai
Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.