Atraskite naujausius MetaTrader 5 įrankius bei funkcijas!

Lapkritis 07, 2018 16:49

Gerb. Prekiautojau,

džiaugiamės galėdami su Jumis pasidalinti žinia, jog spalio 26 d. „MetaQuotes“ papildė MetaTrader 5 naujomis funkcijomis, kurios neabejotinai užtikrins dar geresnę prekybos patirtį.

MT5 yra populiariausia prekybos platforma pasaulyje, kurioje prekiautojai gali prekiauti įvairiausiu finansiniu turtu skirtingose rinkose, naudotis prekybos robotais, pažangiomis grafikų kūrimo galimybėmis, nemokamais rinkos duomenimis ir daug daugiau. O naujosios funkcijos leis prekiautojams pasiekti dar geresnių rezultatų.

Apžvelgsime svarbiausias tris naujas funkcijas:

1. Atskiri grafikai ir prekybos terminalas

Jei prekiaudami naudojate daugiau nei vieną monitorių, apsidžiaugsite sužinoję, kad nuo šiol finansinių simbolių grafikus galėsite matyti atskirame prekybos terminalo lange.

Ši nauja funkcija leis matyti pagrindinę platformą ir sąskaitos būseną viename ekrane, o finansinius grafikus bei situaciją rinkose – kitame.

Tokiu būdu atskirtuose grafikuose, naudodami atskirą mygtukų juostą (angl. toolbar), taip pat galėsite patogiai taikyti indikatorius ir kitus analizės objektus.

2. Minigrafikai

Dar viena nauja funkcija yra minigrafikai. Nuo šiol į pagrindinį langą galėsite nuvilkti minigrafiką, lengvai pakeisti jo dydį ir perkelti į pasirinktą vietą. Tokiu būdu prekiauti bus dar patogiau.

Atkreipkite dėmesį, kad nors šia nauja funkcija yra išties paprasta naudotis, ji palaiko tik standartines MT5 laiko juostas ir grafikus. MetaTrader Supreme Edition minigrafikai taip pat suteiks galimybę naudoti momentinius grafikus, antrinius grafikus ar kitokius grafikus, pavyzdžiui, „Kagi“, „Renko“, ir įtraukti indikatorius.

3. Galimybė akimirksniu gauti mokomąją medžiagą

Dabar prekiautojams tapo prieinami 600 straipsnių, skelbiami MQL5.community, įskaitant naujausius straipsnius, kuriuos jie galės matyti savo MetaTrader, nes į mygtukų juostą buvo įtrauktas naujas skirtukas „Straipsniai“ (angl. Articles).

Tačiau tai – tik keletas naujinimų! Norėdami išsamiau sužinoti apie visas naujas MetaTrader 5 funkcijas, apsilankykite „MetaQuotes“ svetainėje.

Admiral Markets pasirinko MetaTrader 5 kaip pagrindinę platformą, kad mūsų klientų prekybos patirtis būtų kuo įmanoma geresnė. Šie nauji patobulinimai suteikia prekiautojams galimybę naudotis visais įrankiais ir funkcijomis, kurių jiems gali prireikti vienoje platformoje.

Ar žinojote, kad atskirti grafikus nuo pagrindinio terminalo anksčiau galėjo tik Admiral Markets klientai, naudojantys mūsų įskiepį MetaTrader Supreme Edition? Jei norite naudotis visomis pažangiomis funkcijomis nemokamai, MetaTrader Supreme Edition galite rasti čia.

O jei prekybos pasaulyje esate naujokas, išbandykite MT5, atidarydami nemokamą Demo sąskaitą.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.