Admiral Markets Ispanijos komanda įvertinta už technologines naujoves

Gruodis 12, 2018 17:44

Admiral Markets UK Ltd Ispanijos komanda

Ispanijos laikraštis „La Razón“ pripažino Forex ir CFD prekybos bendrovę Admiral Markets UK Ltd už technologines inovacijas ir nuolatinį įsipareigojimą savo klientams užtikrinti nepriekaištingą prekybos patirtį.

Admiral Markets gavo du apdovanojimus: „Geriausias tarptautinis internetinis brokeris“ ir „Geriausia elektroninės prekybos platforma“. Šiais apdovanojimais buvo įvertintas jos įnašas į technologinių inovacijų plėtrą finansų sektoriuje.

„Naujiems prekiautojams prekyba ir investavimas finansų rinkose gali atrodyti bauginantis. Todėl vienas iš mūsų tikslų yra teikti prieigą prie intuityvių ir lengvai naudojamų prekybos platformų, kuriomis mokėtų naudotis net pradedantieji prekiautojai,“ – teigė Admiral Markets UK Ltd Ispanijos filialo vadovas Enrique Cadiñanos. „Jaučiamės pagerbti, jog mūsų pastangos buvo įvertintos šiais „La Razón“ apdovanojimais.“

Admiral Markets ir technologinės inovacijos

Admiral Markets siūlo prekiauti CFD instrumentais populiariausiose prekybos platformose pasaulyje – MetaTrader 4 ir MetaTrader 5. Šios platformos suteikia prekiautojams bei investuotojams galimybę atlikti pažangias prekybos operacijas pačiose įvairiausios finansų rinkose greitai, saugiai ir patikimai.

Savo klientams Admiral Markets taip pat siūlo išskirtinį įskiepį MetaTrader Supreme Edition. Jis visiems Admiral Markets prekiautojams prieinamas visiškai nemokamai. MetaTrader Supreme Edition pasižymi naudingų funkcijų įvairove. Keletas iš minėtų funkcijų, padedančių klientams siekti geriausių rezultatų:

  • Daugiau nei 15 indikatorių apimantis rinkinys;
  • Pasaulinės nuomonės įrankis, kuris padeda klientams įvertinti rinkoje vyraujančią nuotaiką;
  • Miniterminalas ir Prekybos terminalas, kad sandorių valdymas būtų kaip niekada efektyvus;
  • Momentiniai grafikai, leidžiantys klientams lengviau sekti judėjimus grafikuose ir rasti geriausius sandorių atidarymo bei uždarymo taškus;
  • Realiuoju laiku teikiamos rinkos naujienos, kad klientai niekuomet nepraleistų prekybos galimybių;
  • Prekybos simuliatorius, leidžiantis klientams išbandyti naujas prekybos strategijas; ir
  • Minigrafikai, suteikiantys galimybę klientams vienu metu matyti daug laikotarpių ir įvairių tipų grafikus.

Kitas technologinis Admiral Markets pasiekimas yra finansinio švietimo sritis internete, siūlanti nemokamus kursus, internetinius seminarus ir straipsnius, padedančius prekiautojams sėkmingai prekiauti. Kaip Cadiñanos teigė per pokalbį su „La Razón“, „kai kalbama apie prekybą, Admiral Markets daug dėmesio skiria mokymuisi ir teisingo bei tinkamo prekybos plano kūrimo metodams“.

Antrieji Naujovių ir technologijų apdovanojimai

Ispanijos filialo vadovas Juan Enrique Cadiñanos su Francisco Marhuenda ir Rafael Van Grieken

Ketvirtas pagal dydį Ispanijos laikraštis „La Razón“ 2017 m. surengė pirmuosius Naujovių ir technologijų apdovanojimus, siekdamas pabrėžti technologijų svarbą mūsų kasdieniame gyvenime. Apdovanojimų tikslas – pripažinti organizacijų ir specialistų atliktą darbą, skatinant skaitmeninę evoliuciją, efektyviai vartojant išteklius ir nuolat gerinant kasdienius produktus bei paslaugas.

„La Razón“ direktorius Francisco Marhuenda ir Madrido bendruomenės švietimo ir mokslinių tyrimų pirmininkas Rafael Van Grieken įteikė Admiral Markets komandai du apdovanojimus: „Geriausias tarptautinis internetinis brokeris“ ir „Geriausia elektroninės prekybos platforma“.

Per renginį sakydamas kalbą Marhuenda išreiškė dėkingumą ne tik laimėtojams, bet ir „visiems, kurie dėjo pastangas į mokslinius tyrimus bei naujoves, kad anksčiau neįsivaizduojamais atrodę dalykai virstų tikrove“.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.