Prekyba ir investavimas į nekilnojamojo turto investicinius patikos fondus su „Admiral Markets"

Balandis 06, 2020 23:06

„Covid-19" poveikis buvo daug didesnis, nei kas nors galėjo tikėtis. Pastarąjį mėnesį pasaulio akcijų rinkų svyravimas daug procentinių punktų per dieną tapo nauja realybe, kai paslaugos nutraukiamos, o darbuotojai dirba nuotoliniu būdu.

Vienas iš tokių karštųjų sektorių yra REIT (nekilnojamojo turto investicijų patikos fondai), kur dėl vyriausybių reikalavimo uždaryti ir laikytis socialinės distancijos ypač buvo paveikti viešbučiai, azartinių žaidimų sritis, mažmeninė prekyba ir biurai, nors ir gyvenamųjų patalpų nekilnojamojo turto investicijų patikos fondai jaučia tam tikrą spaudimą.

Tiesą sakant, „Vanguard REIT ETF CFD" vertė sumažėjo beveik perpus per mažiau nei tris savaites – nuo 93,78 USD kovo 4 d. iki 55,65 USD kovo 23 d.

Taigi, ar tai yra galimybė nusipirkti gerą turtą su nuolaida, ar kartu su mažėjančia tendencija kristi žemyn? Išreikškite savo nuomonę su „Admiral Markets"!

„Admiral Markets" siūlo prekiauti 191 REIT CFD ir daugiau kaip 100 REIT mūsų „Trade.MT5" ir „Invest.MT5" sąskaitose, įskaitant šiuos:

  • Safehold Inc (SAFE)
  • Liberty Property Trust (LPT)
  • Prologis Inc (PLD)
  • The Home Depot, Inc. (HD)
  • Digital Realty Trust Inc (DLR)
  • Essential Properties Realty Trust (EPRT)
  • Welltower Inc (WELL)

Skaitykite toliau ir sužinosite daugiau apie prekybos ir investavimo galimybes šiandien!

Prekiaukite keliomis aktyvų klasėmis su „Trade.MT5"

Su „Admiral Markets" „Trade.MT5" sąskaita, kartu su 191 REIT CFD, galite prekiauti akcijomis, Forex valiutų poromis, žaliavomis, kriptovaliutomis, akcijų indeksais ir dar daugiau, naudodamiesi CFD (susitarimai dėl kainų skirtumo)!

Kodėl verta rinktis „Trade.MT5"?

Investuokite su „Invest.MT5"

„Invest.MT5" prekiautojams suteikia galimybę investuoti į daugiau kaip 4000 akcijų ir daugiau kaip 200 ETF – visa tai pasaulyje populiariausioje skirtingų aktyvų prekybos platformoje „MetaTrader 5". Pateikiame kelias priežastis, kodėl verta atidaryti „Invest.MT5" sąskaitą:

  • Savo telefone, naršyklėje ar kompiuteryje prekiaukite tūkstančiais akcijų iš 15 didžiausių pasaulio akcijų biržų.
  • Kurkite galimas pasyvias pajamas iš dividendus mokančių akcijų.
  • Diversifikuokite savo portfelį naudodami ilgalaikes investicijas ir trumpalaikius sandorius.
  • Komisiniai mokesčiai vos nuo 0,01 USD už akciją su minimaliais 1 USD operacijos mokesčiais už JAV akcijas.
  • Investuokite jau šiandien su minimaliais depozitais vos nuo 1 euro!

Pasiruošę pradėti? Registruokitės Prekiautojo kabinete jau dabar ir pateikite savo paraišką dėl „Invest.MT5" sąskaitos atidarymo.

 

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.