Pranešimas apie pasikeitimus jūsų Admiral Markets prekybos sąskaitoje

Liepa 10, 2015 13:24

Gerbiamas Kliente,

2015 m. Liepos 27 d. bus pristatyti nauji pinigų operacijų mokesčiai, su kurias išsamiau galėsite susipažinti čia. Pagrindinis pakeitimas, kurį įgyvendiname atsižvelgdami į rinkos praktiką, tai mokesčiai už pinigų pervedimą ir išvedimą. Šie mokesčiai padengs dalį, bet ne visas mūsų išlaidas, kurias mes turime sumokėti mokėjimo sistemų tiekėjams. Esame įsitikinę, jog mūsų paslaugų sąlygos ir toliau išliks konkurencingomis, o mūsų tikslas ir toliau lieka teikti geriausias įmanomas paslaugas klientams. Jei Jūs sutinkate su šiais kainų pasikeitimais - Jums nereikia nieko daryti, naujosios kainos įsigalios 27.07.2015. Jei dėl padidėjusių kaštų norite uždaryti savo prekybinę sąskaitą – turite mums apie tai pranešti per 15 kalendorinių dienų nuo šio pranešimo gavimo datos.

Atkreipkite dėmesį, kad šie pokyčiai neįtakos banko pervedimų. Žemiau pateikiame mokėjimo būdų ir naujų mokesčių sąrašą.


Smartpay (Kredito ir debeto kortelės Admiral Markets UK klientams):

Pervedimas - 0.9%, išvedimas - 0.9% (jei galimas)

Nets (Kredito ir debeto kortelės Admiral Markets AS klientams):

Pervedimas - 1.5% (jei galimas), išvedimas - 0.9% (jei galimas)

Neteller:

Pervedimas - 1.5%, išvedimas - 0.9%

Skrill:

Pervedimas - 2%, išvedimas - 0.9%


Jei kiltų kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus telefonu +370 5 210 4841.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.