Prekiaukite „Lyft“ akcijomis su Admiral Markets

Balandis 03, 2019 14:26

Pavėžėjimo paslaugas teikiančio startuolio „Lyft" bendrovės akcijų kaina penktadienį, kovo 29 d., žymiai pakilo, Silicio slėnyje pateikus pirminį viešą akcijų platinimo pasiūlymą 2019 m.. Ketvirtadienį „Lyft" pradinio viešo siūlymo (IPO) kaina sudarė 72 JAV dolerius už akciją, o pradėjus platinti akcijas, iš karto pakilo 21 % iki 87,24 JAV dolerio!

Kaip jūs galite tuo pasinaudoti?

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad Admiral Markets jau suteikia prekiautojams galimybę investuoti į „Lyft" akcijas Invest.MT5 sąskaitoje!

Nuo 2019 m. balandžio 1 d. investuoti į „Lyft" akcijas gali visi Admiral Markets klientai, prekiaujantys Invest.MT5 sąskaitoje.

Invest.MT5 sąskaitoje galima investuoti į tūkstančius skirtingų akcijų ir ETF, prieinamų 15-oje vertybinių popierių biržų iš viso pasaulio vienoje MetaTrader 5 platformoje.

Kodėl verta rinktis Invest.MT5?

  • Suformuosite savo ilgalaikių investicijų portfelį
  • Sukursite galimų pasyvių pajamų srautą turėdami akcijų, išmokančių dividendus
  • Investuosite į akcijas ir ETF moderniausioje MetaTrader 5 platformoje
  • Galėsite pradėti investuoti su minimaliu 500 JAV dolerių depozitu
  • Komisiniai mokesčiai nuo tik 0,01 JAV dolerio už akciją ar minimaliu 1 JAV dolerio už JAV akciją transakcijos komisiniu.

Norėdami pradėti investuoti tiesiog prisijunkite prie Prekiautojo kabineto ir atidarykite Admiral.Inves sąskaitą. Prisijunkite prie Prekiautojo kabineto.


Atsakomybės atsisakymas:

Akcijų vertė gali ir padidėti, taip pat gali ir sumažėti dėl įvairių skirtingų piežasčių, neapsiribojant pasaulinių rinkų kintamumu. Ši informacija skelbiama tik informaciniais tikslais ir jokiais atvejais neturėtų būti aiškinama kaip konsultacija, patarimas ar rekomendacija dėl investavimo, tai nėra pasiūlymas arba prašymas dėl jokių finansinių priemonių sandorių sudarymo. Atkreipkite dėmesį, kad prekybos analizė nėra patikimas bet kokių dabartinių arba būsimų rezultatų rodiklis, nes aplinkybės laikui bėgant gali keistis.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.